23/06/2024

ΞΕΦΥΓΕ ο Βαρουφάκης! Aρνήθηκε να απαντήσει σε ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, είπε ότι θα δεχτεί ερωτήσεις από ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ του υπουργείου

0

ΞΕΦΥΓΕ ο Βαρουφάκης! Σε συνέντευξη τύπου αρνήθηκε να απαντήσει σε δημοσιογράφους, είπε ότι θα δεχτεί ερωτήσεις από υπαλλήλους του υπουργείου

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

gianhs-baroyfakhsΒαρουφάκης σε δημοσιογράφο: Φραστικό επεισόδιο κατά την παρουσίαση των νέων γενικών γραμματέων

Φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ του Γιάννη Βαρουφάκη και δημοσιογράφου του Bloomberg, κατά τη σημερινή παρουσίαση των νέων γενικών γραμματέων του υπουργείου Οικονομικών.

Μετά την παρουσίαση των νέων στελεχών του υπουργείου, ο Γιάννης Βαρουφάκης ανακοίνωσε ότι θα δεχτεί ερωτήσεις από υπαλλήλους του υπουργείου «και μετά να στρωθούμε στη δουλειά», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Στη φράση αυτή του υπουργού, αντέδρασαν οι δημοσιογράφοι που βρίσκονταν στην αίθουσα.

«Εμείς τι θα κάνουμε δηλαδή που είμαστε δημοσιογράφοι», ρώτησαν για να πάρουν την απάντηση από το Βαρουφάκη: «Θα γράφετε άρθρα, θα κάνετε εκπομπές, μπορείτε να γράψετε και ένα βιβλίο αργότερα».

Στις διαμαρτυρίες που ακολούθησαν από δημοσιογράφο του Bloomberg ακούγεται να λέει πως «μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα, αλλά στις συνεντεύξεις Τύπου…»), ο κ. Βαρουφάκης απάντησε: «Ναι, αλλά μην είστε ανάγωγος αυτή τη στιγμή. Δεν είναι συνέντευξη Τύπου αυτή».

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *