17/07/2024

Ξενοδοχείο υψίστης ασφαλείας…. Alcatraz στο Λονδίνο

0

Ξενοδοχείο υψίστης ασφαλείας…. Alcatraz στο Λονδίνο

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Πρόκειται για ακριβές αντίγραφο της ομώνυμης, διαβόητης αμερικανικής φυλακής. Καλή διαμονή!

Οι ένοικοι του ξενοδοχείου επιχειρούν να αποκτήσουν την ψυχολογία του κρατούμενου και παραδίδουν τα προσωπικά τους αντικείμενα μόλις περάσουν το κατώφλι του καθώς και τα ρούχα τους.

Το ξενοδοχείο μπορεί να άνοιξε για διαφημιστικούς λόγους με αφορμή την πρεμιέρα στη Βρετανία της νέας σειράς του δημιουργού του “Lost”, “Alcatraz”, που ξεκίνησε να προβάλλεται από το δίκτυο Watch το βράδυ της Τρίτης, αλλά φαίνεται ότι άρεσε στους ενοίκους του που καλούνται να υποδυθούν τους κρατούμενους.

Το μενού του ξενοδοχείου περιλαμβάνει εξαιρετικές νοστιμιές, που σίγουρα δεν βρίσκει κανείς στις αμερικανικές φυλακές. Στο ξενοδοχείο επικρατεί απόλυτη ησυχία με εξαίρεση τον ήχο της σφυρίχτρας των δεσμοφυλάκων. Οι ένοικοί του έχουν την ευκαιρία να συνυπάρξουν για λίγο με τους ηθοποιούς που υποδύονται τους δεσμοφύλακες.

Το Αλκατράζ είναι ενδεχομένως το μοναδικό ξενοδοχείο που κατά την αποχώρησή τους οι ένοικοι θα κληθούν “Να μην επιστρέψουν!”. Το Hotel Alcatraz λειτουργούσε στο Κινγκς Κρος του Λονδίνου από τις 13 Μαρτίου μέχρι το περασμένο  Σάββατο.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *