19/04/2024

ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΔΕΝ γκρεμίζουν τα μαγαζιά την ερχόμενη εβδομάδα – Τι πρότεινε ο πρώην Δήμαρχος Π. Παύλου

5

Αποκλειστικό loutrakitv.gr
ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΔΕΝ γκρεμίζουν τα μαγαζιά της παραλίας Λουτρακίου την ερχόμενη εβδομάδα, υπάρχει ελπίδα.
Δείτε τι πρότεινε ο πρώην Δήμαρχος Π. Παύλου [Video]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΝΈΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του loutrakitv.gr ΔΕΝ θα γκρεμιστούν προς το παρόν τα καταστήματα, χωρίς όμως να μπορούμε να το πούμε απροκάλυπτα. Απλώς θέλουμε να καθησυχάσουμε όλους εσάς που επικοινωνείτε μαζί μας ζητώντας να μάθετε τι μέλλει γενέσθαι.Χθες το απόγευμα όπως το είχε υποσχεθεί ο Δήμαρχος κ. Γ. Γκιώνης πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους επιχειρηματίες και συζητήθηκε το σχέδιο δράσης που δεν είναι ανακοινώσιμο για ευνόητους λόγους. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι ο Δήμος παίζει το “τελευταίο του χαρτί” κινούμενος νομικά προκειμένου να εξασφαλίσει μια ανάσα για τα καταστήματα της πόλης εν μέσω καλοκαιρινής περιόδου.

Με την ευκαιρία παραθέτουμε το απόσπασμα της ομιλίας του πρώηνΔημάρχου Π.Παύλου στο Δημ.Συμβούλιο της Παρασκευής που για πολλοστή φορά επαναλαμβάνει την πρόταση δράσης που αποτελεί την μόνη βιώσιμη λύση, δεδομένων των συνθηκών. Ας ελπίζουμε ότι θα εισακουστεί έστω και στο και πέντε.

Βασικός άξονας είναι η αμφισβήτηση της κυριότητας του Λιμενικού Ταμείου μέσα στο σχέδιο πόλης, με επιχείρημα ότι παρανόμως κατέχουν τον χώρο που ανήκει στον Δήμο και κακώς έχει πάει στο Λιμενικό Ταμείο, συνεπώς δεν έχουν το δικαίωμα να μπουν να γκρεμίσουν.

Ο δεύτερος βασικός παράγοντας είναι η ανάθεση προγραμματικής σύμβασης στο Πολυτεχνείου που προβλέπει αναμόρφωση της παραλίας.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

5 thoughts on “ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΔΕΝ γκρεμίζουν τα μαγαζιά την ερχόμενη εβδομάδα – Τι πρότεινε ο πρώην Δήμαρχος Π. Παύλου

  1. Τη μια γράφετε ότι θα τα γκρεμίσουν την άλλη ότι δε θα τα γκρεμίσουν χάνετε κάθε αξιοπιστία

  2. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ! ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΠΗΓΜΑΤΑ ΤΡΑΒΗΞΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!

  3. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΡΙΟ ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΥΛΟ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ? ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΦΕΟΥΔΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ?

  4. Αρχικά ευχαριστούμε για το σχόλιό σας 17:22 όμως θα θέλαμε να ξέρετε ότι επίσημα η κατάσταση είναι πολύ ρευστή και το γκρέμισμα των κατασκευών είναι μονόδρομος. Οποιαδήποτε παράταση γίνεται είναι αμφίβολλη και προκύπτει ας το πούμε σχηματικά ως εκ θαύματος. Οι τελευταίες πληροφορίες δίνουν κάποιες βάσιμες ελπίδες χωρίς όμως και αυτό να θεωρείται βέβαιο. Οι εξελίξεις εναλάσσονται και εμείς ενημερώνουμε γι’ αυτά που γνωρίζουμε σύμφωνα με τα τελευταία ανακοινώσιμα νέα. Εξάλλου η επικαιρότητα συχνα ανατρέπεται αυτό ακριβώς είναι που δίνει νόημα στην έννοια της ενημέρωσης.

  5. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΑΤΥΠΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑΞΗ ΧΑΛΑΣΕ Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ. ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΕΥΡΩΠΗ. ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΑΛΙΖΟΥΜΕ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *