18/07/2024

Μπίρα για σκύλους ! Κι όμως είναι αλήθεια !

0

Μπίρα για σκύλους ! Κι όμως είναι αλήθεια !

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Η πρώτη μπίρα για σκύλους ονόματι Bowser Beer είναι γεγονός, και σημειώνει ήδη επιτυχία στις Ηνωμένες Πολιτείες παρότι κοστίζει κάπως «αλμυρά» (20 δολάρια τα 6 μπουκάλια).

Σε αντίθεση με τις συμβατικές μπίρες, η μπίρα για σκύλους δε διαθέτει ούτε ζύθο, ούτε ανθρακικό, ούτε αλκοόλ. Πωλείται σε δύο γεύσεις, Beefy Brown Ale και Cock-a-Doodle, Brew, με βασικά υλικά στη μία το ζωμό μοσχαρίσιου κρέατος και στην άλλη το ζωμό κοτόπουλου. Είναι αρωματισμένη με γλυκιά βύνη κριθαριού, ενώ μπορούν να τη δοκιμάσουν και οι άνθρωποι.

Την ιδέα για τη διαφορετική αυτή μπίρα, που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή σε 40 πολιτείες της Αμερικής, είχε η Tζένι Μπράουν από το Φοίνιξ της πολιτείας Αριζόνα. Η… επιφοίτηση για μια μπίρα αποκλειστικά για σκύλους της ήρθε αφότου έφτιαξε ένα… πρέτζελ (γερμανικό κουλούρι) αποκλειστικά για τα συμπαθή τετράποδα, και αναρωτιόταν με τι θα το… χωνέψουν.

Πρόσφατα, μάλιστα, η Μπράουν κέρδισε και το βραβείο της World Records Academy. Bέβαια, κάποιοι… αθεόφοβοι ιδιοκτήτες σκύλων παραπονούνται επειδή η μπίρα δεν περιέχει αλκοόλ. «Θα ήθελα να μεθύσω το σκύλο μου» δηλώνει ένας.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *