25/04/2024

“Μουσικές Πολυχρωμίες” με τον Κλαρινετίστα Σπύρο Μουρίκη [ VIDEO backstage – συναυλία ]

0

Μουσικές πολυχρωμίες Λουτράκι Γκιώνης Μουρίκης Μαυρόπουλος Κωστάλας Νικολαϊδη“Μουσικές Πολυχρωμίες”, άλλη μια εκδήλωση του Loutraki Festival που χάρισε στο κοινό που την παρακολούθησε τον ενθουσιασμό της απόλαυσης που μόνο η τέχνη μπορεί να προσφέρει!
Όσοι  παρευρέθηκαν στην εκδήλωση απόλαυσαν τις “Μουσικές Πολυχρωμίες” – ένα πρόγραμμα ποικίλλης ύλης που ερμήνευσε με μαεστρία ο διεθνούς φήμης κλαρινετίστας Σπύρος Μουρίκης. Το αποτέλεσμα δε θα ήταν το ίδιο μαγικό χωρίς την εξαιρετική συνοδεία της Ελένης Νικολαίδη στο πιάνο. Η βραδιά θα ήταν εντελώς διαφορετική χωρίς την παρουσίαση του Αλέξη Κωστάλα.

Πάρτε μια γεύση, ένα μικρό απόσπασμα που μπορεί να μην αποτυπώνει όλο το πρόγραμμα, ωστόσο δίνει μια μικρή αίσθηση του τι ακούστηκε. Εδώ πρέπει να σταθούμε και σε ένα θέμα που ξεχωρίσαμε: είναι η διασκευή εβραϊκών μελωδιών (προτείνουμε να την ακούσετε μετά το 15΄λεπτό).

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο κ. Δήμαρχος Γ. Γκιώνης που ύστερα από προτροπή του αφήγητή – παρουσιαστή Αλ. Κωστάλα απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό όπου μεταξύ άλλων πρότεινε να κάνουν τον κ. Κωστάλα επίτιμο δημότη. Δείτε την αντίδραση του κ. Κωστάλα προς το τέλος του video.

Και πηγαίνοντας ανάποδα χρονολογικά σας προτείνουμε να ρίξετε μια ματιά στην αρχή του βίντεο όπου προσπαθήσαμε να σας μεταφέρουμε το κλίμα που επικρατεί λίγο πριν τη συναυλία, κάτι από sound check, κάτι από το κέφι που έχει ο καθένας όταν απολαμβάνει τη δουλειά που κάνει, κάτι από λίγο άγχος, με μια λέξη κάτι από  backstage (η λέξη χρησιμοποιείται μεταφορικά σ’ αυτή την περίπτωση).

Απολαύστε:

Πηγή: loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *