23/05/2024

Μοντέλο ομολόγησε ότι ήταν κάποτε… άνδρας!

0

Μοντέλο ομολόγησε ότι ήταν κάποτε… άνδρας!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Κανείς δεν θα μπορούσε να μαντέψει την ιστορία της

αν δεν την εξομολογούνταν η ίδια. Η Νικόλ Γκίμπσον, το 32χρονο μοντέλο με το εντυπωσιακό σώμα, γεννήθηκε αγόρι. Αυτό δεν την εμπόδισε να κλέψει την παράσταση στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου, λίγα 24ωρα πριν κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου. Η Νικόλ γεννήθηκε ως Γκλεν στο Σάσεξ, εκεί όπου δεχόταν καθημερινά επιθέσεις από τους «νταήδες» της γειτονιάς στην παιδική χαρά. Αποκάλυψε πως είναι γκέι στην εφηβεία και άρχισε να φορά γυναικεία ρούχα έπειτα από μερικά χρόνια. Το 2011 αποφάσισε να προχωρήσει για το επόμενο βήμα και ξεκίνησε την ορμονική θεραπεία που απαιτείται πριν από την επέμβαση αλλαγής φύλου.

Το σώμα της άρχισε να αλλάζει, να αποκτά καμπύλες και θηλυκότητα. Τότε αποφάσισε να παρατήσει τη δουλειά της σε μία παμπ και να γίνει μοντέλο. Το όνειρό της έγινε πραγματικότητα μετέχοντας στην εβδομάδα μόδας. Το τελευταίο βήμα για την αλλαγή θα γίνει την Πέμπτη, όταν θα μπει στο χειρουργείο για την επέμβαση.

Πηγή: trelokouneli.gr

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: ΔΕΙΤΕ: Το μοντέλο που μαγνήτισε τα βλέμματα ομολόγησε ότι ήταν κάποτε… άνδρας! http://24wro.blogspot.com/2013/09/blog-post_8055.html#ixzz2fKEmclgn

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *