Μητέρα έμαθε ότι πέθανε η κόρη της από το… Facebook

0

Μητέρα έμαθε ότι πέθανε η κόρη της από το… Facebook

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι μια μάνα έμαθε ότι η κόρη της είναι νεκρή όταν μπήκε στο facebook και είδε τους φίλους της να γράφουν R.I.P Karla!

Η είδηση έχει προκαλέσει σάλο στην Βρετανία. Μία μητέρα, η 49χρονη Cheryl Jones όχι μόνο έχασε την 30χρονη κόρη της Karla James, μοντέλο στο επάγγελμα, αλλά ενημερώθηκε για το θάνατό της μέσω…facebook, αφού η αστυνομία δεν την είχε ειδοποιήσει όπως όφειλε.

Η τραγική μητέρα όταν είδε τα συλλυπητήρια μηνύματα στο κοινωνικό δίκτυο από ανθρώπους που θρηνούσαν για τον θάνατο της κόρης της φρίκαρε!

Σοκαρισμένη πήρε τηλέφωνο στο κινητό της άτυχης κοπέλας το οποίο απάντησε ένας αστυνομικός και της είπε ότι θα επικοινωνήσουν μαζί της σε λίγο.

Μετά από μία ώρα της τηλεφώνησαν από την αστυνομία και της είπαν ότι όντως η κόρη της είναι νεκρή εδώ και… τρεις ώρες! Η ίδια λιποθύμησε. Δεν μπορούσε να το πιστέψει.

“Αν είναι δυνατόν. Η κόρη μου ήταν νεκρή και το γνώριζαν όμως κανείς δεν με πήρε τηλέφωνο. Είμαι η μητέρα της. Ο πιο κοντινός της συγγενής. Γιατί δεν με πήραν και έπρεπε να το μάθω με αυτό τον τρόπο”, λέει η Cheryl.

Τα αίτια του θανάτου ακόμα διερευνώνται, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, η 30χρονη αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά της.

Πηγή: pathfinder.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *