ΜΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ αν ισχύει κάτι από τα παρακάτω

0

 

7a41776e7d476c5325cb5a65a9224e74_LΤο να παντρευτείς τον λάθος άντρα είναι μια εμπειρία θλίψης και τύψεων για κάθε γυναίκα. Η αλήθεια είναι πως ένας γάμος πολλές φορές είναι καταδικασμένος να αποτύχει αν πριν το «ναι» και οι δύο σύντροφοι δεν «ζύγισαν» σωστά τα δεδομένα που είχαν μπροστά τους.
Αυτά είναι τα τρία βασικά πράγματα που πρέπει να ξέρεις για να ελαχιστοποιήσεις τις πιθανότητες ενός διαζυγίου.
Μη συμβιβαστείς
Μπορεί όλες σου οι φίλες, οι συμμαθήτριες και οι γνωστές να βάζουν στεφάνι, αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να βάλεις κι εσύ το νυφικό. Επειδή δεν έχεις γνωρίσει κάποιον που πραγματικά να θες να περάσεις τη ζωή σου μαζί του μην βολευτείς με κάποιον με τον οποίον είσαι αβέβαιη αν έχεις συναισθήματα. Μπορεί στη ζωή σου να επιλέγεις παπούτσια ή ρούχα που δεν σου ταιριάζουν τέλεια, αλλά το ίδιο δεν μπορείς να κάνεις με τους ανθρώπους. Με αυτόν θα κάνεις οικογένεια, θα μεγαλώσεις παιδιά και οι συμβιβασμοί δε χωράνε καθώς κάποια στιγμή θα τα βρεις όλα αυτά μπροστά σου.

Μην αλλάξεις για εκείνον
Οι έρευνες αποκαλύπτουν πως μετά από ένα διαζύγιο αυτό για το οποίο όλοι μετανιώνουν είναι πως προσποιήθηκαν κάτι άλλο από αυτό που είναι για να βρουν σύντροφο. Και μόλις παντρεύτηκαν έβγαλαν ξανά προς τα έξω τον πραγματικό τους εαυτό και τότε άρχισαν τα προβλήματα στη σχέση. Αν αλλάξεις για τον σύντροφό σου με σιγουριά δε θα είσαι ποτέ ικανοποιημένη με τον εαυτό σου και αυτό δημιουργεί προβλήματα μέσα στη σχέση. Κοίταξε για έναν σύντροφο που θα αγαπήσει αυτό που πραγματικά είσαι και αυτά που πραγματικά θες και λες.

Οι κόκκινες σημαίες όταν τον γνώρισες γίνονται αιτίες χωρισμού στον γάμο
Όταν βλέπεις τα προβλήματα με κάποιον από τις πρώτες κιόλας συναντήσεις σας, μην υποθέτεις πως όλα αυτά θα εξαφανιστούν με τον γάμο. Όχι μόνο δε θα εξαφανιστούν, αλλά θα μεγαλώσουν και θα γίνουν ανυπέρβλητα εμπόδια. Όταν από την αρχή βλέπεις τα προβλήματα (που είναι βασικά και ουσιαστικά) καλύτερα χώρισε. Μη σκεφτείς ποτέ ότι μπορείς επειδή τον αγαπάς να κλείσεις τα μάτια σε αυτά για μια ζωή.

 
Πηγή:  queen.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *