Με συνεχή αγώνα του Δημάρχου Γ. Γκιώνη ΔΕΝ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΙ προς το παρόν οι κατασκευές της παραλίας Λουτρακίου [Video]

Στιγμιότυπο 2015-05-29, 5.00.03 μ.μ.

Δείτε τι έγινε σήμερα στη συνάντηση του Συλλόγου Επισιτιστών με τον Δήμαρχο Γ. Γκιώνη στην αίθουσα του Δημ. Συμβουλίου και τι δήλωσε ο Δήμαρχος στο loutrakitv.gr.

Λένε ότι για να είναι ένα μυθιστόρημα πετυχημένο πρέπει να έχει τουλάχιστον δύο ανατροπές. Η ιστορία με τις κατασκευές στην παραλία Λουτρακίου θα γινόταν ένα πάρα μα πάρα πολύ καλό μυθιστόρημα με τόσες ανατροπές. Γκρεμίζονται – δεν γκρεμίζονται, πληροφορίες πάντα από αξιόπιστες πηγές που τις διαψεύδει η εξέλιξη των γεγονότων. Και Δόξα τω Θεώ να λέμε που έχουμε αυτή τη ρευστή μεν αλλά ισορροπία. Αυτές οι παρατάσεις επιτυγχάνονται ύστερα από πολλές διαβουλεύσεις του Δημάρχου Γ. Γκιώνη σε πολιτικό επίπεδο και ύστερα από τα νέα στοιχεία που παραθέτει στις αρμόδιες αρχές προκειμένου να τις πείσει για την θετική έκβαση. Είναι ένας δύσκολος αγώνας που βασίζεται κυρίως στην συνεχή προσπάθεια του Δημάρχου που είναι σε επικοινωνία με Υπουργεία και Περιφέρεια προκειμένου να εξασφαλίζεται αυτή η άτυπη παράταση για τα παραλιακά μαγαζιά του Λουτρακίου – δεν χρειάζεται να πούμε πόσο σημαντικό είναι μέσα στην καλοκαιρινή περίοδο.

Ο κ. Δήμαρχος βρίσκεται σε μια συνεχή επικοινωνία και με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Επισιτιστών Λουτρακίου “Ξένιος Ζεύς” Γ. Οικονόμου, που από την πλευρά του επιδιώκει επίσης την θετική έκβαση της υπόθεσης και αξιοποιεί τον θεσμικό του ρόλο και τις γνωριμίες του στο βαθμό του εφικτού. Συγχωρέστε μας την περιφραστική διατύπωση αλλά το επιβάλλουν οι συνθήκες.

Κάτι άλλο που επιβάλλουν οι συνθήκες είναι η συμμόρφωση των επιχειρηματιών στα όρια των καταστημάτων τους, γι’ αυτό και ο κ. Δήμαρχος στη σημερινή συνάντηση αφού εξήγησε ακριβώς το τι κινήσεις γίνονται και πως προχωρούν παρακάλεσε για άλλη μία φορά να μην απλώνουν τα τραπεζοκαθίσματα και τις ομπρέλες έξω από τα όρια.

Δείτε παρακάτω την τελευταία δήλωση του Δημάρχου Γ. Γκιώνη που παραχώρησε στο loutrakitv.gr πριν 2 ημέρες αλλά όσα λέει αποτυπώνουν ακριβώς αυτά που ισχύουν. Με την ευκαιρία ρωτήσαμε και για το αν η μελέτη που ανατέθηκε στο Πολυτεχνείο προβλέπει στεγασμένη κατασκευή ή όχι.

 

Πηγή: loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

5 thoughts on “Με συνεχή αγώνα του Δημάρχου Γ. Γκιώνη ΔΕΝ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΙ προς το παρόν οι κατασκευές της παραλίας Λουτρακίου [Video]

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΠΛΑΤΗ! ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΟΥΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!

  2. Καλά είπε ο Οικονόμου σήμερα πως πρέπει να μας ρωτήσουν πριν κάνουν την κατασκευή. Εμείς θα τα δουλέψουμε τα μαγαζιά όχι οι τεχνικοί που δεν το ξέρουν το Λουτράκι

  3. KALA XALARWSE KAI LIGO MH KOYRASTEIS K. MPLOGER..OLH MERA STO DHMARXEIO ME SYNENTEYXEIS EISAI!!!

  4. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΣΕΖΟΝ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΝ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΝ ΟΚΤΟΜΒΡΙΟ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΧΡΟΥΝΟΥ

  5. 18:38 τι ζόρι τραβάς? Προτιμάς να σε ενημερώνουν για το Καζίνο ή για το τι γινεται στην Κόρινθο?

Leave a Reply

Your email address will not be published.