18/07/2024

Μετά τη μήνυση Δούρου σε Κασιδιάρη, άφαντος ο Κασιδιάρης για να αποφύγει το αυτόφωρο μιας και δεν καλύπτεται από τη βουλευτική ασυλία

0

Μετά τη μήνυση Δούρου σε Κασιδιάρη, άφαντος ο Κασιδιάρης για να αποφύγει το αυτόφωρο μιας και δεν καλύπτεται από τη βουλευτική ασυλία

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Ως απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση χαρακτηρίζεται η επίθεση με ποτήρι με νερό από τον υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη και το ένα από τα δύο θύματα, η Ρένα Δούρου κατέθεσε μήνυση εις βάρος του.

Όσο για το άλλο αδίκημα, αυτό της επίθεσης με γροθιές εις βάρος της υποψήφιας βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλη, η ίδια δήλωσε πως δεν επιθυμεί να υποβάλλει μήνυση εις βάρος του κ. Κασιδιάρη, όμως, η συγκεκριμένη επίθεση προσδιορίζεται ως απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, αδίκημα που διώκεται αυτεπάγγελτα.

Αντίθετα η αντίδραση του Ηλ. Κασιδιάρη απέναντι στην υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρ. Δούρου, σε βάρος της οποίας έριξε νερό, χαρακτηρίζεται ως απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση, αδίκημα που διώκεται ύστερα από μήνυση.

Να σημειωθεί πως ο κ. Κασιδιάρης δεν καλύπτεται από τη βουλευτική ασυλία καθώς δεν είναι βουλευτής αλλά υποψήφιος.

Τη διαδικασία του αυτοφώρου προσπαθεί να αποφύγει ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής μετά την πρωτοφανή επίθεση εναντίον της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου.

Ο υμνητής του Χίτλερ Ηλίας Κασιδιάρης τον οποίο ψήφισαν 13.937 πολίτες στις προηγουμένες εκλογές, δεν συμπεριφέρθηκε ως εκλεγμένος εκπρόσωπος του ελληνικού λαού. Με τα χαστούκια εναντίον της Λιάνας Κανέλλη και το πέταγμα του νερού κατά της Ρένας Δούρου, έδειξε ότι δεν σέβεται την ιδιότητά του και με την μετέπειτα στάση του, με το να κρύβεται δηλαδή, έδειξε να συμπεριφέρεται ως ένας φυγόδικος του κοινού ποινικού δικαίου.

Μη μπορώντας να κρυφτεί πίσω από την βουλευτική ασυλία, ο κ.Κασιδιάρης προφανώς κρύβεται σε κάποιο σκοτεινό μέρος και η αστυνομία δείχνει μια απίστευτη αδυναμία να τον εντοπίσει. Θα κρύβεται μέχρι να λήξει η διαδικασία του αυτοφώρου και θα εμφανιστεί(;) μετά για να βγάλει την γλώσσα σε όσους τον καταδιώκουν;

Παρά τη θέση του ως πρώην μέλος της Ελληνικής Βουλής, εκπρόσωπος όσων των τίμησαν με την ψήφο του και εκπρόσωπος ενός κόμματος έχει επιλέξει το δρόμο του καταζητούμενου.

Το ίδιο του το κόμμα αντί καταδίκης της χειροδικίας κατά δύο γυναικών υποψηφίων βουλευτών προτίμησε να στηρίξει της αντίδρασή του στην… επίθεση που δέχθηκε όπως υποστηρίζεται από τη Λιάνα Κανέλλη.

Όπως διευκρίνισε η εισαγγελία ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν καλύπτεται από βουλευτική ασυλία καθώς έχει διαλυθεί η Βουλή για τις εκλογές.

Ο πρώην βουλευτής αφού εκτόξευσε νερό εναντίον της Ρένας Δούρου, αφού γρονθοκόπησε τη Λιάνα Κανέλλη έκανε τα πάντα για να διαφύγει, σπρώχνοντας, χτυπώντας, απειλώντας όποιον βρέθηκε στο δρόμο του. Εκείνη την ώρα ο Η. Κασιδιάρης επικαλούνταν διαρκώς την ιδιότητα του πρώην βουλευτή για να μπορέσει να διαφύγει, από κει και μετά προτίμησε την ιδιότητα του καταζητούμενου.

Πηγή: NewsIT 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *