18/04/2024

Μειώνει τα δημοτικά τέλη ο δήμος Κορινθίων. Τι κάνει ο Δήμος Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων ?

1

Μειώνει τα δημοτικά τέλη ο δήμος Κορινθίων. Τι κάνει ο Δήμος Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων ?

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Μειώνει τα τέλη ο Δήμος, αλλά όχι ο δικός μας – ο Δήμος Κορινθίων, όπως πάντα προπορεύεται στα θετικά. Προτρέπουμε να παραδειγματιστεί και ο Δήμος Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων και να δείξει πραγματική αλληλεγγύη και υποστήριξη και όχι γενικόλογες φανφάρες.

Αν γίνει σωστή διαχείριση των πόρων που δαπανώνται στην καθαριότητα και στις άλλες ανταποδοτικές υπηρεσίες θα υπάρξουν τα περιθώρια για μειώσεις.

Όσο για τα τέλη Αιγιαλού είναι μονόδρομος η μείωση, μιας και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου – Περαχώρας διαθέτει πάνω από 450 000 ευρώ, που κι εκεί χρειάζεται προσεκτική και φειδωλή διαχείριση. Τον νου σας! 

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου Κορινθίων, έγινε μείωση των δημοτικών  τελών, φόρων και δικαιωμάτων. Το Δημοτικό Συμβούλιο ήλθε αρωγός στους συνδημότες που μαστίζονται από την βαθιά οικονομική κρίση και στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, αποφάσισε μείωση στα δημοτικά τέλη όπως :

–      Καθαριότητα και Φωτισμού  -5%

–      Κοινοχρήστων  Χώρων       -10%

–       Νεκροταφείου από -11% μέχρι -37%

–       Βοσκής       -20%

–       Άρδευσης   -20%

–       Αιγιαλού και παραλίας

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “Μειώνει τα δημοτικά τέλη ο δήμος Κορινθίων. Τι κάνει ο Δήμος Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων ?

  1. Ρώτησε οπνευματικος Οδημαρχος Κορίνθου σε συνεργασία με το σύλλογο επαγγελματιών τι μπορούν να κάνουν γιαναμειωσουν τις τιμές τα καταστηματας στους πολίτες και συνεργάστηκαν. Εδώ από την εποχή Δημαρχίας Παύλου μέχρι τον Λογοθετη οι επαγγελματίες του Δήμου Λουτρακιου δεν ξέρουν τίποτα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *