17/07/2024

Μείωση τελών καθαριότητας και φωτισμού Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων

0

Μείωση τελών καθαριότητας και φωτισμού Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Μείωση τελών καθαριότητας και φωτισμού
Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, κατανοώντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα νοικοκυριά και οι επαγγελματίες και, θέλοντας να παρέχει την καλύτερη δυνατή στήριξη στους συμπολίτες μας, μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (αρ.αποφ. 363/22-12-2011) εγκρίνει την μεσοσταθμική μείωση τελών καθαριότητας και φωτισμού για το έτος 2012 και εφεξής.
Οι μειώσεις είναι οι εξής:

α) Μειώνονται κατά 10% για τις οικίες και για γενική χρήση στη Δ.Κ. Λουτρακίου –
Περαχώρας και στην Τ.Κ. Πισίων,

β) Μειώνονται κατά 10% για γενική χρήση στη Δ.Κ. Ισθμίας,

γ) Μειώνονται τα αυξημένα τέλη  για καταστήματα, βιοτεχνίες, λοιπές εμπορικές δραστηριότητες της ευρύτερης περιοχής Ισθμού & Βουλιαγμένης, τα οποία διαμορφώνονται στο ποσό των 3,74 €/τ.μ., καθώς και στη λοιπή περιφέρεια Δ.Κ. Λουτρακίου – Περαχώρας,

δ) Μειώνονται κατά 50% για ευπαθείς ομάδες δημοτών, θέτοντας εισοδηματικά κριτήρια

ε) απαλλάσσονται  από τα τέλη αυτά για τα δύο πρώτα έτη λειτουργίας της επιχείρησής τους όλοι οι νέοι επαγγελματίες – επιτηδευματίες, εφόσον πρόκειται για την πρώτη τους επαγγελματική εγκατάσταση.

στ) Δεν αναπροσαρμόζονται στη Δ.Κ. Αγ. Θεοδώρων.

Ο Δήμαρχος  Κώστας Λογοθέτης δήλωσε:
Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία για όλους, εμείς δίνουμε μία άλλη διάσταση στη δημοτική κοινωνική πολιτική. Απαντάμε με ουσιαστικές πρωτοβουλίες στηρίζοντας στην πράξη τους αδύναμους συμπολίτες μας, τα νοικοκυριά και τον εμπορικό κόσμο της πόλης μας, και δίνουμε κίνητρα για να προσελκύσουμε στην τοπική αγορά νέες επιχειρήσεις που θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *