18/04/2024

Μίτε στο tvtv δηλώνει ότι ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ο ίδιος και συγχαίρει όσους έστειλαν το μήνυμα ότι δε θα περάσει ο φασισμός

5

Μίτε στο tvtv δηλώνει ότι ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ο ίδιος και συγχαίρει όσους έστειλαν το μήνυμα ότι δε θα περάσει ο φασισμός

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

ΜικρογραφίαΜίτε στο tvtv δηλώνει ότι δεν προκάλεσε ο ίδιος τα επεισόδια με τη συμπεριφορά του στο Δημοτικό Συμβούλιο και συγχαίρει όσους έστειλαν το μήνυμα ότι δε θα περάσει ο φασισμός.

Για να δείτε το video πατήστε

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=y2NWatDw_qM]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

5 thoughts on “Μίτε στο tvtv δηλώνει ότι ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ο ίδιος και συγχαίρει όσους έστειλαν το μήνυμα ότι δε θα περάσει ο φασισμός

  1. Μίτε αντί να παραδεχτείς το λάθος σου συνεχίζεις να ρίχνεις λάδι στη φωτιά . Θα πρέπει να ντρέπεσαι για το ότι έγινε σήμερα στο Λουτράκι διότι εσύ είσαι ο ηθικός αυτουργός και δήμαρχος σου που σε έχει ακόμα εκεί . Ρεζιλευτήκαμε στο Πανελλήνιο . Να δούμε τι άλλο θα ζήσουμε σε αυτή την πόλη με εσάς στην διοίκηση του Δήμου.

  2. ΘΑ ΤΟ ΦΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΣ!

  3. Αντιδήμαρχος που με την συμπεριφορά του προκάλεσε[ως ηθικώς αυτουργός] τα σημερινά επεισόδια στο Λουτράκι, έχει το θράσος να δίνει συγχαρητήρια στον εαυτό του και σε αυτούς που υλοποίησαν τις επιθυμίες του,Εαν δεν ληφθούν μέτρα θα ζήσουμε καταστάσεις τραγικές.ΕΥΓΕ ΜΙΤΕ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ ΤΗΝ Χ.Α………….

  4. Οι μόνοι που διχάζουν τους Έλληνες είναι οι νεοναζι της χρυσής αυγής. Ακριβώς γιατί μιλάνε στο όνομα της πατρίδας και του έθνους μας, αλλά το μόνο που κάνουν είναι να σπέρνουν μίσος! Τους αριστερούληδες και τους ανάρχες δεν τους φοβάμαι, αυτοί εξάλου το δηλώνουν ότι δεν νοιάζονται και τόσο για την Ελλάδα. Τους ναζί που τους έμαθα από πρώτο χέρι φοβάμαι! Φοβάμαι το κακό που θα προξενήσουν στην πατρίδα μου! (και χαίρομαι που επιτέλους δεν αρνείστε ότι είστε ναζί και αντιχριστιανοί…)

  5. Με τετοιους ανθρωπους στο Δημο,τι καλο περιμενεις.!!! Ουτε να τον βρισει δεν μπορουσε (τον Μπουκουρα)……αντι φασιστοειδες, τον ειπε φασιστοειδη. Τι το ανοιγεις το στομα σου??? Ποιος ρεζιλευτηκε τελικα????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *