Κ. Λογοθέτης: Όλη η αλήθεια για την ανάπλαση της «ΠΑΛΙΑΣ ΒΡΥΣΗΣ» στην Περαχώρα.

 

Κ. Λογοθέτης: Όλη η αλήθεια για την ανάπλαση της  «ΠΑΛΙΑΣ ΒΡΥΣΗΣ» στην Περαχώρα.3/9/2015, Λουτράκι

Το έργο της ανάπλασης της «Παλαιάς Βρύσης» στην Περαχώρα ξεκίνησε με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής Λογοθέτη και συγκεκριμένα από τον πρώην Αντιδήμαρχο Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών, κ. Γλυκοφρύδη Γεώργιο, ο όποιος και ζήτησε από την Τεχνική Υπηρεσία να ετοιμάσει σχετικό φάκελο το 2012, για την υλοποίησή του. 

Στη συνέχεια κι εφόσον το συγκεκριμένο έργο δεν κατέστη δυνατό να ενταχθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων, λόγω του ισχνού προϋπολογισμού, τελικώς με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής Λογοθέτη εντάθηκε στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Αντιπεριφέρειας Κορινθίας το 2013 και αναγγέλθηκε μαζί με άλλα έργα από τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη κ. Δεδε Γεώργιο και  από τον πρώην Δήμαρχο κ. Λογοθέτη Κώστα, σε κοινή Συνέντευξη Τύπου.

Είναι πολύ λυπηρό ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος της σημερινής Δημοτικής Αρχής του κ. Γκιώνη, κ. Γεωργίου Αθανάσιος να θέλει συνεχώς να οικειοποιείται την δουλειά άλλων.

Είναι τουλάχιστον παρήγορο το γεγονός, ότι υποστηρίζει ένα έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής, το όποιο θα αναβαθμίσει αισθητικά την Περαχώρα.

Γραφείο Τύπου

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

4 thoughts on “Κ. Λογοθέτης: Όλη η αλήθεια για την ανάπλαση της «ΠΑΛΙΑΣ ΒΡΥΣΗΣ» στην Περαχώρα.

  1. ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΛΕΙ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΕΙΣΑΙ ΕΥΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ

  2. οποιος δεν θελει να ζυμωσει δεκα μερες κοσκινιζει

  3. Πάντως την δική σας δουλειά δεν μπορεί να την οικιοποιηθεί γιατί πολύ απλά δεν κάνατε ΤΙΠΟΤΑ γι’ αυτό κι ο λαός σας έβαλε στην αντιπολίτευση στην τρίτη θέση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.