Κορίτσι που αντί για δάκρυα βγάζει… πέτρες!

0

Κορίτσι που αντί για δάκρυα βγάζει… πέτρες!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Ένα 7χρονο κορίτσι, η Kura Nitya, που αντί για δάκρυα βγάζει πέτρες, έχει προκαλέσει σύγχυση στους γιατρούς, που αδυνατούν να εξηγήσουν τι ακριβώς προκαλεί το συγκεκριμένο φαινόμενο.

Η Nitya, που κατάγεται από ένα χωριό κοντά στην Χαϊντεραμπάντ, βγάζει πέτρες από το δεξί της μάτι εδώ και περίπου 15 μέρες, ενώ καθημερινά οι πέτρες φτάνουν από τις 12 μέχρι τις 25.

Οι γονείς της έχουν επισκεφτεί πολλούς οφθαλμίατρους, οι οποίοι όμως αδυνατούν να διαγνώσουν τι ακριβώς προκαλεί το πρόβλημα.

Σύμφωνα με τον παππού της μικρής, οι πέτρες άρχισαν να βγαίνουν στις 26 Οκτωβρίου. «Αρχικά, νομίζαμε πως ήταν κάποια θεία δύναμη και προσευχηθήκαμε στο Θεό να σταματήσει το φαινόμενο αυτό. Κρατούσαμε τις πέτρες για να τις πάμε στο γιατρό και να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις,» αναφέρει ο ίδιος.

Η Nitya δήλωσε πως το κάτω βλέφαρο του ματιού της άρχισε να πρήζεται λίγα μόλις λεπτά πριν οι πέτρες να κυλήσουν με επώδυνο τρόπο από το μάτι της.

Σύμφωνα με τον οφθαλμίατρο Kalyan Chakaravarthy, η Nitya είναι υγιέστατη από ιατρικής άποψης και δεν υπάρχει κάποια λογική εξήγηση για την κατάστασή της.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *