24/04/2024

Κεδίκογλου: Εντυπωσιακή η θετική μεταβολή στην οικονομία-Βαίνουμε στην ανάπτυξη

0

Κεδίκογλου: Εντυπωσιακή η θετική μεταβολή στην οικονομία-Βαίνουμε στην ανάπτυξη

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

kedikoglouΓια σύνθετη και ευρύτατη διαβούλευση με τους πιστωτές έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι όλο και περισσότεροι ανεξάρτητοι παράγοντες, όπως οι αγορές, επιβεβαιώνουν τη θετική μεταβολή στην ελληνική οικονομία.

Μιλώντας στο πρωινό ΑΝΤ1, ο κ. Κεδίκογλου τόνισε ότι τους τελευταίους μήνες η θετική μεταβολή στην οικονομία είναι εντυπωσιακή και επισήμανε ότι ανεξάρτητες πηγές το επιβεβαιώνουν.

Χαρακτηριστικά αναφέρθηκε στην αποκλιμάκωση των spreads των ελληνικών ομολόγων, με το δεκαετές να έχει υποχωρήσει σε επίπεδα του Απριλίου του 2010, λίγο πριν από την ένταξη στο μνημόνιο.

«Έχει αλλάξει άρδην η εικόνα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι η «βαίνουμε προς ανάπτυξη».

Σε ερωτήματα για το αν οι δανειστές απαιτήσουν μεταξύ άλλων ακόμη και τα κοιτάσματα της χώρας, ο κ.Κεδίκογλου ξεκαθάρισε ότι το οικονομικό πρόγραμμα και η αξιοποίηση των κοιτασμάτων είναι δύο διαφορετικά ζητήματα.

Αναφερόμενος στις δημοτικές εκλογές και τις υποψηφιότητες της ΝΔ, ο κ.Κεδίκογλου αναφέρθηκε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τον κ.Κουμουτσάκο, ο οποίος και θα διεκδικήσει την περιφέρεια Αττικής .

Παράλληλα, αναφερόμενος στον κ.Σπηλιωτόπουλο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε χαρακτηριστικά «κρίναμε ότι ο Άρης ανταποκρίνεται καλύτερα και στις απαιτήσεις που έχει ο ρόλος του δημάρχου αλλά και στην δυνατότητα σύναψης συμμαχιών».

ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΤ1

Keywords: Επικαιρότητα, ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ, πρωινο αντ1, κυβερνητικος εκπροσωπος, σιμοσ, αναπτυξη, ελληνικη οικονομια, Αρης, κουμουτσακοσ

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *