26/05/2024

Καλοκαίρι… τέλος: Αλλάζει ο καιρός

0

Καλοκαίρι… τέλος: Αλλάζει ο καιρός

Τα 25άρια και οι ηλιόλουστες μέρες για μπάνιο στη θάλασσα θα γίνουν ανάμνηση σε λίγες μέρες, καθώς ο καιρός ετοιμάζεται να αλλάξει ξανά.

Σχεδόν όλοι οι μετεωρολόγοι συμφωνούν για την αλλαγή του καιρού στο επόμενο διάστημα. Η σειρά ηλιόλουστων ημερών θα διακοπεί από ένα πιο οργανωμένο κύμα βροχών που πλησιάζει στη χώρα. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα, ωστόσο, περίπου στις 10 Απριλίου, οι υψηλές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν, κρατώντας τα 25°C και 26°C. Ωστόσο, από τις 12 του μήνα, θα είναι εμφανής η αλλαγή στον καιρό.

Κλέαρχος Μαρουσάκης

Ανοιξιάτικος θα είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες και τουλάχιστον μέχρι και τα μέσα της επόμενης εβδομάδας δεν αναμένεται κάτι αξιόλογο, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open, Κλέαρχο Μαρουσάκη. Και το Σαββατοκύριακο οι θερμοκρασίες θα είναι υψηλές, ενώ επισήμανε πως η αλλαγή θα έρθει προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Σε προηγούμενες προγνώσεις του ανέφερε πως φαίνεται περί τις 12 Απριλίου ένα πιο οργανωμένο κύμα βροχοπτώσεων.

Παναγιώτης Γιαννόπουλος

Ηλιόλουστος θα είναι ο καιρός σήμερα και τις επόμενες ημέρες με θερμοκρασίες… Μαΐου, σύμφωνα με το μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Παναγιώτη Γιαννόπουλο. Την επόμενη εβδομάδα μπορεί να μας επισκεφτεί ξανά η αφρικανική σκόνη, αυτή τη φορά από τη Ρουμανία. Προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας, η θερμοκρασία θα πέσει και ο υδράργυρος θα κινείται σε πιο φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα προς τις 12 – 13 του Απρίλη.

Σάκης Αρναούτογλου

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, την Τρίτη 9/4 ο καιρός θα παραμείνει καλός όπως και στις 10/4, αλλά την Πέμπτη 11/4 ξεκινάει η αστάθεια στα βόρεια της χώρας. Έτσι, θα έχουμε τοπικές μπόρες και καταιγίδες, και στις 12/4 θα έχουμε άστατο καιρό σε περισσότερες περιοχές της χώρας.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *