Θρίλερ με τον θάνατο του μετόχου του «Kontra» Κ. Παπανικόλα

Θρίλερ με τον θάνατο του Παπανικόλα: Οι διαμάχες του μετόχου του «Kontra» με συγγενείς και φίλους

Θρίλερ με τον θάνατο του Κωνσταντίνου Παπανικόλα. Οι διαμάχες του μετόχου του «Kontra Channel» με συγγενείς και συνεργάτες. Γιατί «πάγωσε» η κηδεία του με εντολή Εισαγγελέα.

Θρίλερ με τον θάνατο του Κωνσταντίνου Παπανικόλα.

Κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά και δόθηκε εισαγγελική εντολή για να μην γίνει η ταφή του προκειμένου να ελεγχθούν οι συνθήκες του θανάτου του γνωστού επιχειρηματία και καναλάρχη.

Στον Ωρωπό και τον χώρο όπου ζούσε ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας, από όπου έφυγε λίγες ώρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, είχε το μεσημέρι της Τετάρτης η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Θρίλερ με τη μεταφορά του

«Ο Παπανικόλας όσο ήταν εν ζωή δεν επιθυμούσε να μεταφερθεί, ούτε να έχει δικαστική συνδρομή κανενός. Παρα ταύτα η επιθυμία του δεν έγινε σεβαστή από ορισμένα συγγενικά του πρόσωπα» είπε ο δικηγόρος του.

Ο επιχειρηματίας που διέμενε σε δομή από το 2007, αντιμετωπίζοντας προβλήματα υγείας, αφού μπήκε στο ασθενοφόρο το μεσημέρι της Παρασκευής, στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε τοποθεσία που δεν έγινε γνωστή. Λίγες ώρες μετά, ο συνεργάτης του ενημερώθηκε ότι ο Παπανικόλας πέθανε.

Παράλληλα, ο δικηγόρος του επιχειρηματία ο οποίος ήταν και ιδιοκτήτης του 25% του Κόντρα Channel, ανέφερε ότι ο Παπανικόλας δεν είχε φτιάξει διαθήκη και είχε κόντρες με τους συγγενείς του για τα οικονομικά.

«Παρακαλούσε “δεν θέλω να φύγω από τον χώρο μου”»

Ο Σπύρος Λαμπίρης περιέγραψε στο MEGA όσα έγιναν την Παρασκευή, όταν έφτασε αιφνιδίως το ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει σε γηροκομείο. Όπως είπε ο φίλος του Κωνσταντίνου Παπανικόλα, ο αδερφός του καναλάρχη είδε δεσμευτεί να μην τον πάρει από τον χώρο στον οποίο είχε επιλέξει να ζει.

«Ήταν πολύ χάλια η κατάστασή του. Ήταν πολύ πικραμένος, έλεγε στους τραυματιοφορείς «δεν θέλω να φύγω από τον χώρο μου», αλλά δεν ακούστηκε ποτέ αυτό», είπε.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.