Θέλεις να κάνεις οργανωμένο SEX με φυτά; Τώρα μπορείς!!!

​Και εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα… πάντα κάτι γίνεται και σου αποδεικνύει περίτρανα ότι κάνεις λάθος! Γκρουπ από την Αυστραλία οργανώνει σεξουαλικές συνευρέσεις μεταξύ ανθρώπων και… φυτών!

Δηλαδή για να σου δώσουμε να καταλάβεις αντί να μαδάς τις μαργαρίτες, να μυρίζεις τους κρίνους και να προσφέρεις τα τριαντάφυλλα… θα κάνεις σεξ μαζί τους!
Παίρνοντας στα σοβαρά την ανάγκη για επιστροφή στη φύση, η ομάδα Pony Express, ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν και να εξερευνήσουν την «οικο-σεξουαλικότητα» μέσα από την πιο στενή (όσο πιο στενή γίνεται…) επαφή τους με την φύση.

Φυσικά όλο αυτό θα έχει και το απαιτούμενο σασπένς… Όσοι θέλουν να παίξουν σεξουαλικά με φυτά θα πρέπει να πάνε στους ειδικά διαμορφωμένους (από την ομάδα) λαβυρίνθους στον Βοτανικό Κήπο της Μελβούρνης.
Εκεί, θα μπορούν να έρθουν κοντά στο ερωτικό τους «ταίρι» και να ανακαλύψουν μία διαφορετική οπτική της σχέσης του σώματός τους με την φύση.

Στόχος των οργανωτών είναι σύμφωνα με τις δηλώσεις τους να φέρουν τον κόσμο κοντά στην φύση μέσα από το σεξ, γιατί το σεξ είναι αυτό που πουλάει.

image

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.