18/07/2024

Θέλεις κορίτσι μου να μάθεις κόλπα στο κρεβάτι; Διάβασε αυτά !

0

Θέλεις κορίτσι μου να μάθεις κόλπα στο κρεβάτι; Διάβασε αυτά !

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

imageΑσχολήσου… μαζί του

Φρόντισε τα προκαταρκτικά να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια. Θα εντυπωσιαστείς όταν διαπιστώσεις πόσο θα ενθουσιαστεί ο παρτενέρ σου όταν αφιερωθείς σε αυτόν. Ασχολήσου με το σώμα του. Άγγιξέ τον παντού. Φίλησε τον στα σημεία που του αρέσει. Ρώτα του τι θέλει να του κάνεις και κάνε τα πράξη χωρίς αντάλλαγμα.

Πρόσθεσε και λίγο… επιδέρπιο
Ο έρωτας περνάει από το στομάχι… όπως και το σεξ. Φέρτε στο κρεβάτι σας φαγητά ή πηγαίνετε εσείς στην κουζίνα και ανοίξτε το ψυγείο. Ιδανικότερο επιδόρπιο η σανταγί που θα σας ανοίξει την όρεξη… γενικότερα!

Μίλα του βρώμικα
Οι άντρες είναι οπτικοί τύποι αλλά και ακουστικοί αν ψιθυρίσεις τις σωστές κουβέντες. Πάρε πρωτοβουλία και χωρίς ντροπή πρόσθεσε στο ερωτικό σου λεξιλόγιο κοσμητικά που θα τον ενθουσιάσουν και θα τον βάλουν στο κλίμα για άγριο σεξ.

Ασχολήσου λίγο και με σένα
Η αντρική φαντασίωση που θέλει τη γυναίκα να αγγίζεται μπροστά στα μάτια του είναι διαχρονικό διεγερτικό. Απομακρύνσου από κοντά του, αλλά μείνε σε καλό οπτικό πεδίο και ‘ανακάλυψε” το σώμα σου όσο εκείνος σε παρακολουθεί. Η χαρά του δεν περιγράφεται.

Βάλε φαντασία στην τοποθεσία
Γιατί πρέπει να μένετε στην κρεβατοκάμαρά σας; Αρχικά ανακαλύψτε τα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού. Προτιμήστε τον καναπέ, το τραπέζι της κουζίνας και με την απαραίτητη ασφάλεια την ντουζιέρα. Αν είστε πιο τολμηροί βγείτε και από το σπίτι. Μόνο όμως αν είστε σίγουροι ότι δεν θα σας πιάσουν ή ότι δεν κινδυνεύετε.

Δείτε ερωτικές ταινίες
Επειδή μας αρέσει να κρατάμε το επίπεδο ψηλά θα σας προτείναμε να δείτε μια αισθησιακή ταινία μαζί (με υπόθεση δηλαδή) για να την απολαύσετε και εσείς. Αρκεί για να αποκτήσετε διάθεση και εσείς και εκείνος.

Πηγή: queen.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *