Η 1η tv ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του Γ. Μπάκου μετά τη Διαγραφή του

8

Η 1η tv ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του Γ. Μπάκου μετά τη Διαγραφή του – Μερικά από όσα είδαμε να λέει ο Γ. Μπάκος:
ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ο Δήμαρχος, Ο αντικαταστάτης του ΚΑΚΑΒΑ θα κάνει “Allou fun park το Συμβούλιο, ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ο LTO, Υπάρχουν ευθύνες για τη φήμη του νερού 15 χρόνια τώρα – ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ, Παραμένει ΠΡΟΕΔΡΟΣ ?

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Συνέντευξη Γιώργος Μπάκος Πρόεδρος Δημ Κοινότητας Λουτρακίου - Περαχώρας στην Ελίνα Φανίδου tvtv, μετά τη διαγραφή τουΕίναι η πρώτη on camera συνέντευξη του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου – Περαχώρας Γ. Μπάκου μετά τη διαγραφή του από τον Συνδυασμό “Με τους πολίτες μπροστά”.
Στα video που ακολουθούν μας μιλάει γι’ αυτό και για άλλα .

Στο πρώτο μέρος της συνέντευξης αναρωτιέται από που τον  διέγραψαν,  αναφέρεται στον LTO  και τη συμβολή του ιδίου στη δημιουργία του, προβληματίζεται έντονα για το πως νομιμοποιείται ο LTO  να εκπροσωπεί τον Δήμο.
Ο Γ. Μπάκος κάνει λόγο για πολιτική διαπλοκή του Δημάρχου και συμφωνία κάτω από το τραπέζι, αποδίδει με επιείκεια τη στάση του Κ. Λογοθέτη σε μη εμπειρία ή έπαρση. Ερωτηθείς για το θέμα του νερού απαντά ότι υπάρχουν ευθύνες για τη  φήμη του νερού  τα τελευταία 15 χρόνια όχι μόνο τώρα.

Για να δείτε τη συνέντευξη πατήστε

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=PPc60FlbE60]

Στο δεύτερο μέρος  ο Πρόεδρος της ΔΚ Λουτρακίου – Περαχώρας αναλύει τα σημεία διαφωνίας με τον Δήμαρχο και λέει τι τον ενόχλησε περισσότερο και τι θεωρεί ανίερο.

Απαντά στο αν θα παραμείνει Πρόεδρος. Εξηγεί τι προβλέπει ο νόμος σε τέτοιες περιπτώσεις, πως εκλέγεται ή ορίζεται ο Πρόεδρος στη Δημοτική Κοινότητα; και πως θα λειτουργήσει εφεξής το Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας σε σχέση με το Δημοτικό Συμβούλιο.

Θίγοντας το θέμα της ανεξαρτητοποίησης του Προέδρου της ΔΕΥΑΛ-Π  Χ. Δοσσαρά αναφέρει μια  σημαντική υπηρεσία που προσφέρει στους δημότες η ΔΕΥΑΛ-Π αλλά οι περισσότεροι δεν τη γνωρίζουν.
Ο Γ. Μπάκος μιλάει για την παραίτηση Γ. Κακαβά και για τον πιθανό αντικαταστάτη του που θα κάνει “Allou fun park” το Δημοτικό Συμβούλιο.  Τελικά μας περιγράφει πως έφτασε στη διαγραφή και το ιστορικό Προσυμβούλιο. Απαντά για το αν θα διεκδικήσει την Προεδρεία πάλι και θίγει το θέμα του παραγκωνισμού της Δημοτικής Κοινότητας που κατάντησε φτωχός συγγενής.
Με ποιόν Συνδυασμό θα ταίριαζε περισσότερο στον τρόπο προσέγγισης των προβλημάτων του τόπου;
Ζήτησε χρήματα; Τι ακούγεται, τι ισχύει..
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=FU0Q1p2zFEU]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

8 thoughts on “Η 1η tv ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του Γ. Μπάκου μετά τη Διαγραφή του

  1. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑΚΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕΣ?ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΒΟΣΚΕΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΟΤΑΝ Ο ΑΡΗΣ ΜΑΡΙΝΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ?ΥΠΗΡΧΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ?

  2. Ποιος είναι αυτός ο Άρης Μαρίνης,

  3. ΕΛΑ ΡΕ ΜΠΑΚΟ!ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΙ ΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΕΣ ΚΟΝΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙΣ

  4. Και εσύ είσαι τσιράκι του Μαρίνη? Γειασάν του Γιώργου αν μπορεί και τα βρίσκει και συνεργάζεται για να κάνει τη δουλειά του.
    Αλλά ως σωστό παπαγαλάκι προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα λεφτουδάκια στον μπαμπάκα, και βεβαια σε τσούζει ότι ο ψηλός τα χώνει τόσο καιρό όταν ακόμα ήταν στον συνδυασμό. Είστε για τα μπάζα.

  5. Ρε 19.21 σε αυτή την πλατφόρμα φαίνονται οι διευθύνσεις αποστολής. Εκτός οτι είσαι ο ίδιος με τον πρώτο, σταμάτα να στέλνεις από το δημαρχείο. Δεν σε έχουν εκεί για αυτή τη δουλειά.

  6. ΡΕ ΔΟΣΙΛΟΓΕ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, Ο ΜΠΑΚΟΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?
    ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ? ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ. ΚΑΝΕ PRINT ΚΑΙ ΔΕΙΞΕ ΣΤΟΝ ΚΩΤΣΗ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΣΤΕΙΕ

  7. Μήπως να βάλεις και ονοματάκι για να πάτε με τον coach σε εισαγγελέα για να το ελέγξετε?
    Ή μήπως να βγούν και τα υπόλοιπα για επιταγές και κάποια άλλα χαρτάκια και αποδείξεις? Ή μήπως να βγούν οι κασέτες με τους μυστικοσύμβουλους?

  8. Ρε Μπάκο εγώ έχω άλλη απορία. Όχι γιατί δεν έχεις φύγει τόσο καιρό, αλλά αν όλα αυτά που λες είναι έστω μισή αλήθεια, τότε γιατί δεν έχουν φύγει οι άλλοι?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *