Η προπώληση ξεκίνησε! Συναυλία της Φιλαρμονικής – Σάββατο 14 Φεβρουαρίου με μουσική από ρομαντικές ταινίες

Spread the love

POSTER_LOW

 

Έναρξη Προπώλησης για τη Συναυλία της Φιλαρμονικής

Ο Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας & Αγίων Θεοδώρων και ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής σας ενημερώνουν ότι από σήμερα μπορείτε να απευθύνεστε στα σημεία προπώλησης και να προμηθεύεστε τα εισιτήρια για τη Συναυλία της Φιλαρμονικής το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου και ώρα 8μ.μ. στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο.

Η είσοδος είναι 5 ευρώ και η προπώληση εισιτηρίων γίνεται στο Λουτράκι στο βιβλιοπωλείο Χαρτομανία και στο κατάστημα Ύφος και στην Κόρινθο στο Βιβλιοπωλείο Οικονόμου.

Το θέμα του έρωτα, το πάθος και ο ενθουσιασμός που τον συνοδεύουν, ανέκαθεν βρίσκονταν στο επίκεντρο της έβδομης Τέχνης.

Η Φιλαρμονική του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων, την Κυριακή στις 14 Φεβρουαρίου και ώρα 8μ.μ. στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο, παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στη μουσική από ρομαντικές ταινίες που αποτέλεσαν σταθμό στην ιστορία του κινηματογράφου: Τιτανικός, Ταχυδρόμος, Άρωμα Γυναίκας, Μάτια Ερμητικά Κλειστά, Όσα παίρνει ο Άνεμος, Φάντασμα της Όπερας, Breakfast at Tiffany’s, Beautiful Maria, Out of Africa, Star Wars, Ghost, Autumn Leaves, Romeo & Guilietta, Sou Le Ciel De Paris, La Vie En Rose, Love Story & Historia De Un Amor.

Σε ρόλο σολίστ θα εμφανιστούν οι: Βασίλης Πιερρακέας (κιθάρα),  Παναγιώτης Ζαφειρίου (ακορντεόν) και οι τραγουδιστές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Θέη Σταύρου (σοπράνο) και Ζαφείρης Κουτελιέρης (βαρύτονος).

Εισιτήρια θα διατίθενται κανονικά και την ημέρα της Συναυλίας στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο.

POSTER_LOW

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.