24/04/2024

Η πιο παράξενη τάση στο Instagram: Τα κορίτσια κοιτάνε κάτω  

0
Η πιο παράξενη τάση στο Instagram: Τα κορίτσια κοιτάνε κάτω

Πηγή: instagram

Έχουν χάσει τους φακούς επαφής τους και ψάχνουν να τους βρουν; Όχι, είναι η νέα τάση σε selfies και επαγγελματικές φωτογραφίσεις που έχει βάλει φωτιά στο Instagram. H «πυρκαγιά» ξεκίνησε από το φετινό καλοκαίρι και τώρα περνάει τους ωκεανούς και εξαπλώνεται και σε άλλες ηπείρους.

Είναι καινούργια αυτή η τάση κι όμως είναι, πιθανά, από τις πιο απλές. Παρότι είναι ασυνήθιστη. Διασημότητες  και πρόσωπα με επιρροή, τόσο στην Αυστραλία όσο και αλλού, πλέον, εμφανίζονται στις selfies τους και σε επαγγελματική φωτογράφιση, χαμηλοβλεπούσες! Κοιτάζουν κάτω, κι όχι εμάς! Κι ας το ομολογήσουμε: αυτή η απουσία αυθάδειας στο βλέμμα που καρφώνει τον φακό – εμάς, δηλαδή – γεννά ένα πιο ειλικρινές, πιο ανυπόκριτο vibe, αναφέρει το ΑΠΕ.

Τώρα, είτε κοιτάζοντας τα σκαλοπάτια καθώς ανεβαίνουν μια σκάλα, είτε στρέφουν το πρόσωπο τους την τελευταία στιγμή στη διάρκεια φωτογράφισης, πάμπολλες επώνυμες δοκιμάζουν τη νέα τάση. Ποια να πρωτοαναφέρει κανείς; Τις γκουρού της Queensland στην Αυστραλία, Shani Grimmond και Hannah Polites; Την μπλόγκερ ταξιδιών Sjana Earp; Το μοντέλο Mimi Elashiry; Μήπως την Devin Brugman του «A Bikini A Day»; Ίσως, την Elyse Knowles, σταρ του μόντελινγκ; Ή την social star Inka Williams; Είναι όλες «It Girls».

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *