Η νέα ροκ όπερα της Βίσση: μάθε τον τίτλο και την υπόθεση!

0

Η νέα ροκ όπερα της Άννας Βίσσh, του Νίκου Καρβέλα και του Γιάννη Κακλέα έχει τίτλο που παραπέμπει στις καμπάνες της “Παναγίας των Παρισίων”, στο Εντελβάις από τη “Μελωδία της Ευτυχίας” και περιεχόμενο εμπνευσμένο από την αρχαία ελληνική μυθολογία με αναφορές στο Οιδιπόδειο. Κατά τ’ άλλα έχει ως εξής: Η νέα ροκ όπερα της Βίσση: μάθε τον τίτλο και την υπόθεση!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Η νέα ροκ όπερα της Βίσση Νίκου Καρβέλα Γιάννη Κακλέαμάθε τον τίτλο και την υπόθεση!Η νέα ροκ όπερα της Άννας Βίσσh, του Νίκου Καρβέλα και του Γιάννη Κακλέα έχει τίτλο που παραπέμπει στις καμπάνες της “Παναγίας των Παρισίων”, στο Εντελβάις από τη “Μελωδία της Ευτυχίας” και περιεχόμενο εμπνευσμένο από την αρχαία ελληνική μυθολογία με αναφορές στο Οιδιπόδειο. Κατά τ’ άλλα έχει ως εξής:


Οικογενειακά δράματα, ενδοοικογενειακή βία και άλλα «σκοτεινά» πάθη θα δούμε στη νέα ροκ όπερα που ετοιμάζουν η Άννα Βίσση, ο Νίκος Καρβέλας και ο Γιάννης Κακλέας! Τίτλος της; «Οι Καμπάνες του Εντελβάις»!

Μετά την άκρως επιτυχημένη παρουσίαση της ροκ όπερας «Δαίμονες», 22 χρόνια μετά την πρώτο «ανέβασμα», Άννα, Νίκος και Γιάννης ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και οι προετοιμασίες είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Ο τίτλος της παράστασης, όπως αποκάλυψε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του «Pantheon Theater», Δημήτρης Λιγνάδης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Η Καθημερινή», είναι «Οι καμπάνες του Εντελβάις» και, φυσικά, στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε την Άννα Βίσση.

Σύμφωνα με τις πρώτες φήμες για την πλοκή, η ροκ όπερα δεν διαδραματίζεται στην Ελλάδα και αρχίζει με μίαηθοποιό να υποδύεται την πρωταγωνίστρια σε ηλικία 15 ετών. Η νεαρή θα αποκτήσει έναν γιο, τον οποίοθα χάσει μέσα από τα χέρια της. Μετά από χρόνια, η μητέρα θα συναντηθεί ξανά με το παιδί της, το οποίο θα ερωτευτεί, χωρίς να γνωρίζει την ταυτότητά του! Ωστόσο, η στιγμή που θα γίνουν αποκαλύψεις δεν θα αργήσει…

Η πρεμιέρα της νέας ροκ όπερας αναμένεται τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

kampanesvissi.jpg

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *