Η μεγάλη φυγή των αδειούχων του Αυγούστου

ImageHandler.ashx-12

Με 100% πληρότητα φεύγουν τα πλοία για Κυκλάδες και Αργοσαρωνικό  -Το αδιαχώρητο το πρωί σε Πειραιά και Ραφήνα – Αναλυτικά οι προβλέψεις της ΕΜΥ για τον καιρό 

Το πρώτο μεγάλο κύμα εξόδου του φετινού καλοκαιριού πραγματοποιείται το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, καθώς από το πρωί τα πλοία από το λιμάνι του Πειραιά φεύγουν με 100% πληρότητα, όπως και αυτά από το λιμάνι της Ραφήνας.

Χθες Παρασκευή αναχώρησαν από το λιμάνι του Πειραιά 27 δρομολόγια με 27.912 επιβάτες, 5.039 ΙΧ και 897 δίκυκλα. Σε σχέση με πέρυσι η κίνηση ήταν αυξημένη, μόνο που τότε ήταν Πέμπτη και όχι Παρασκευή, όταν παραδοσιακά η έξοδος είναι μεγαλύτερη: 20 δρομολόγια, με 22.535, 3.369 ΙΧ και 689δίκυκλα, είχαν αναχωρήσει από το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας.

Οι υψηλές θερμοκρασίες που ταλαιπώρησαν τη χώρα το τελευταίο διάστημα, ώθησαν και τους πιο διστακτικούς να φτιάξουν βαλίτσες και να φύγουν για όσες μέρες μπορούν. Ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα και τα προβλήματα, αλλά και μια βαθιά ανάσα για να αντιμετωπίσουν όσα… έρχονται από Σεπτέμβρη, «οπλίζει» με θάρρος για να «στριμωχτούν» τα οικονομικά και να κερδηθούν οι λίγες έστω μέρες των διακοπών.

Ο καιρός φαίνεται πως διατηρείται καλός και ζεστός, αν και σήμερα προβλέπονται έως και θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι τοπικά στις Κυκλάδες.

Πηγή: protothema.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.