20/04/2024

Η εποχή του σωματικού στοιχήματος έχει τελειώσει: τώρα είναι πιο εύκολο να στοιχηματίζεις σε αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο και άλλα αθλήματα από το σπίτι σας

0

Πριν από την πανδημία, πολλοί οπαδοί του ποδοσφαίρου ήταν δύσπιστοι για τους διαδικτυακούς ιστότοπους στοιχημάτων. Μια γωνιά του μπαρ με ένα χαρτί, ένα στυλό, έναν πάγκο και ένα άτομο να μοιράζει το εισιτήριο ήταν, σύμφωνα με τους ίδιους, η καλύτερη εγγύηση ασφάλειας. Η δεύτερη έκρηξη του Διαδικτύου, που προκλήθηκε από τον ιό covid-19, ανάγκασε όλους, ανεξαρτήτως γλώσσας και ηλικίας, να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο και να κάνουν τα ίδια πράγματα όπως πριν, αλλά τώρα, χρησιμοποιώντας ένα πληκτρολόγιο υπολογιστή.

 

Χάρη στα δύο τελευταία χρόνια, ακόμη και οι πιο τολμηροί ενθαρρύνθηκαν να εγγραφούν σε πλατφόρμες όπως η εφαρμογή 22Bet, ανακαλύπτοντας ένα σύμπαν αγορών και δράσεων που είναι πάντα διαθέσιμες και σε κοντινή απόσταση με ένα κλικ. Πώς κατάφεραν όμως οι στοιχηματικές εταιρίες να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των χρηστών και να αντικαταστήσουν τον κλασικό bookmaker;

 

Το να είσαι online για χρόνια θεωρείται συνώνυμο της χαμηλής αξιοπιστίας. Η χρήση πιστωτικής κάρτας αντί να δώσει χρήματα άφησε πολλές αμφιβολίες σχετικά με την εγγύηση της νίκης, ακόμη και τον ίδιο τον υπολογισμό και την επακόλουθη κατανομή των πιθανοτήτων. Τα καλά νέα είναι ότι το διαδικτυακό παιχνίδι ακολουθεί τους ίδιους κανόνες, αν και είναι προσαρμοσμένο στις πραγματικότητες του Διαδικτύου.

 

Η κατοχή αυτής της άδειας σημαίνει όχι μόνο εκπλήρωση των απαιτήσεων έγκρισης, αλλά και συνεχή παρακολούθηση από την αρμόδια αρχή. Ανεξάρτητα από τη χώρα που το εξέδωσε, η επιχειρηματική δραστηριότητα στην Πορτογαλία απαιτεί επίσης να έχετε ένα οικονομικό γραφείο στην Ευρωπαϊκή Ένωση για την επεξεργασία πληρωμών σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΕ και ιδιαίτερα τις διασφαλίσεις.

 

Μετά τον αρχικό τρόμο, όσοι γέμισαν τα εισιτήρια πισίνας τους με στυλό κέρδισαν γρήγορα την απλότητα των διαδικτυακών εισιτηρίων. Απλώς ένα κλικ ή πατήστε στην οθόνη του smartphone ή του tablet σας για αυτόματη συμπλήρωση. Το ποσό του στοιχήματος λαμβάνεται απευθείας από το υπόλοιπο του λογαριασμού σας, επομένως δεν χρειάζεται να εισάγετε την πιστωτική σας κάρτα κάθε φορά ή να περιμένετε να λάβει η πλατφόρμα το έμβασμά σας στο διαδίκτυο. Αυτή η διαδικασία όχι μόνο προσφέρει ευκολία απαράμιλλη από δοκιμές, αλλά και ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών που παρακολουθούνται συνεχώς. Εκτός από την κλασική Visa και Mastercard, οι πλατφόρμες που λειτουργούν στην Ιταλία ανταγωνίζονται μεταξύ τους, καλύπτοντας όλο το φάσμα των μεθόδων πληρωμής που έχουν συνηθίσει οι Πορτογάλοι και οι Βραζιλιάνοι πολίτες: από Postepay έως ταχυδρομικές μεταφορές.

 

Το στοίχημα στον ιστότοπο είναι επίσης ανώτερο από την παραδοσιακή μέθοδο λόγω του συντριπτικού αριθμού αθλητικών γεγονότων που διατίθενται σε καθημερινή βάση. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου δεν βρίσκουν μόνο τη Serie A, αλλά και πολλούς αγώνες από φιλάθλους που ποτέ δεν πίστευαν ότι θα μπορούσαν να στοιχηματίσετε σε ένα εισιτήριο και ίσως και σε έναν νικητή. Οι διαδικτυακές πλατφόρμες είναι επίσης εξαιρετικά δημοφιλείς σε ένα νεότερο διεθνές κοινό που μπορεί να περιφρονούσε τα στοιχήματα ποδοσφαίρου, αλλά δεν μπορούσε να αντισταθεί στο να μετατρέψει το πάθος του για το αμερικανικό ποδόσφαιρο, το ασιατικό μπέιζμπολ ή τα βελάκια σε καλές προβλέψεις.

 

Η σύνδεση στο διαδίκτυο σάς δίνει την ευκαιρία να επεκτείνετε την προσφορά μετοχών σας με ένα από τα φαινόμενα του 21ου αιώνα: τα eSports. Οι οπαδοί του Dota ή του League of Legends που ακολουθούν μανιωδώς τους πιο διάσημους παίκτες για να προβλέψουν τις κινήσεις τους, μπορούν πλέον να μπουν στον κόσμο του στοιχήματος, ανοίγοντας νέες αγορές με τεράστιες δυνατότητες για εταιρείες διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών.

 

Οι φίλοι του μπιλιάρδου έχουν συνηθίσει τα χαρτιά με λίγες επιλογές εδώ και δεκαετίες και όλοι είναι επικεντρωμένοι στο τελικό αποτέλεσμα, όπως ισοπαλία ή πλεονέκτημα. Το να είσαι online σημαίνει ότι μπορείς να επιλέξεις από χιλιάδες αγορές, συμπεριλαμβανομένων όχι μόνο του μέσου όρου ή της ακριβούς βαθμολογίας, αλλά και του χάντικαπ, της αλλαγής, της ρεζέρβας ή του τραυματισμού. Αν και τα γραφικά διαφέρουν από τοποθεσία σε τοποθεσία, η λειτουργικότητα και η κατηγοριοποίηση είναι πάντα οι ίδιες και διευκολύνουν την πλοήγηση ακόμα και για όσους έχουν επισκεφτεί μόνο το αθλητικό στοιχηματισμό μέχρι στιγμής. Αφού επιλέξετε το άθλημα και τον αγώνα σας, οι πιθανότητες ταξινομούνται και δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ σε αυτό που θέλετε για να δοκιμάσετε την τύχη σας και το εισιτήριό σας θα συμπληρωθεί αυτόματα.

 

Αλλά η πραγματική συγκίνηση του διαδικτυακού κόσμου για όσους έχουν συνηθίσει το στυλό και το χαρτί είναι η κινητικότητα. Με ιστότοπους και εφαρμογές φιλικές προς κινητά, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα αγαπημένα σας αθλητικά στοιχήματα απευθείας από το τηλέφωνό σας. Πολλές πλατφόρμες προσφέρουν επίσης υπηρεσίες ζωντανής ροής για ιπποδρομίες και τουρνουά, όπως τα κανάλια ιπποδρομιών UNIRE, τα οποία συνδέονται με ζωντανά εισιτήρια για στοιχήματα με ένα κλικ σε λίγα δευτερόλεπτα. Με μια τέτοια επανάσταση, δεν είναι περίεργο που ο κόσμος του διαδικτυακού τζόγου, που κάποτε ήταν Φτιαγμένο για λίγους, έχει γίνει ένα δημοφιλές χόμπι που συνδυάζει πάθος και αδρεναλίνη.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *