27/05/2024

Η εντυπωσιακή 59η Τελετή Εκκίνησης του Rally Acropolis, έλαβε χώρα εχθές το απόγευμα, στο Ζάππειο Μέγαρο.

0

Η εντυπωσιακή 59η Τελετή Εκκίνησης του Rally Acropolis, έλαβε χώρα εχθές το απόγευμα, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

RALLY ACROPOLIS ANTONIS SAMARAS KOSTAS LOGOTHETIS,PRIME MINISTER,Η εντυπωσιακή 59η Τελετή Εκκίνησης του Rally Acropolis, έλαβε χώρα εχθές το απόγευμα, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Το σήμα εκκίνησης στο πρώτο πλήρωμα, έδωσε ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς. Είναι η πρώτη φορά που Έλληνας Πρωθυπουργός δίνει το σήμα εκκίνησης στον Εθνικό Αγώνα Rally, που προσμετρά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Τα πληρώματα έπειτα, έφυγαν για τα βουνά της Κορινθίας, και συγκεκριμένα για τη «θηριώδη» ειδική διαδρομή Κινέτα-Πίσσια, των 47,70 χιλιομέτρων.

Το Δήμο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, εκπροσώπησαν στην τελετή, ο Δήμαρχος  κ. Κώστας Λογοθέτης, ο τέως Δήμαρχος κ. Γιώργος Γκιώνης και ο Αντιδήμαρχος κ. Θανάσης Μουζάκης.

 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα ελληνικά μνημεία και γενικά οι εικόνες της ελληνικής υπαίθρου αλλά και του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, ο οποίος φιλοξενεί το Rally Acropolis και τη φετινή χρονιά, προβάλλονται σε 157 χώρες, ενισχύοντας έτσι, την τουριστική μας προβολή.

Η δράση συνεχίζεται σήμερα, στις ειδικές διαδρομές της Πελοποννήσου, με τέσσερις επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές (Κλένια-Μυκήνες, Γυμνό, Κεφαλάρι, Ζήρεια) και συνολικά 150 αγωνιστικά χιλιόμετρα, τα μισά εκ των οποίων (1ο πέρασμα) προσμετρούν και στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Ράλλυ.

Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, εύχεται καλή επιτυχία, σε όλους τους συμμετέχοντες!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *