Η Άντζελα δεσμευμένη με 28χρονο γιο Βουλευτή; Δείτε το για να το πιστέψετε

0

Η Άντζελα δεσμευμένη με 28χρονο γιο Βουλευτή; Δείτε το για να το πιστέψετε

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

​Φταίει ο έρωτας για ό,τι της συμβαίνει; Δεσμευμένη ξανά και, μάλιστα, με 28χρονο θέλουν οι φήμες την Άντζελα Δημητρίου, η οποία αποφεύγει να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει, φοβούμενη το… κακό το μάτι!

«Βροχή» τα δημοσιεύματα στο Διαδίκτυο για το «τεκνό» της τραγουδίστριας, η οποία έχει «πατήσει» τα δεύτερα -ήντα. Μάλιστα, απαθανατίστηκε μαζί του στα τέλη του Καλοκαιριού στην Μύκονο,  μετά τον χωρισμό της από τον επιχειρηματία Γιώργο Λεβεντάκη, τον οποίο η ίδια αποκαλούσε «στήριγμα», «λεβέντη» και «καλή ψυχή»

image

Το φερόμενο ως νέο αμόρε της Λαίδης ακούει στο όνομα Αποστόλης Ρομπόπουλος, ασχολείται με επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη και είναι γιος του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θωμά Ρομπόπουλου, ο οποίος μπήκε στη Βουλή το 2009, όταν ο Γιώργος Παπανδρέου επέλεξε την έδρα στο Υπόλοιπο Αττικής από εκείνη στη Θεσσαλονίκη και παραιτήθηκε το 2011, διαφωνώντας, όπως είπε, με το τότε πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών.

Σύμφωνα με όσα γράφονται, η γνωριμία της Άντζελας με τον Αποστόλη έγινε στο νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου εμφανιζόταν. Μάλιστα, η τραγουδίστρια και ο νεαρός που φέρεται ως αγαπημένος της έχουν κάνει κοινές εξόδους στη συμπρωτεύουσα, με πιο πρόσφατη στη μουσική σκηνή στην οποία τραγουδούσε ο Αντώνης Ρέμος.

Πηγή: star.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *