29/05/2024

Ζητείται Σεφ για την Βασίλισσα Ελισάβετ

0

Ζητείται Σεφ για την Βασίλισσα Ελισάβετ

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Μπορεί να είναι γνωστό πως δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη στο φαγητό, αλλά η Βασίλισσα Ελισάβετ, εξακολουθεί να χρειάζεται σεφ που να μπορεί να μαγειρέψει με τα υψηλότερα στάνταρτ.

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ αναζητά έναν σου σεφ που θα βοηθά στην προετοιμασία όλων των πιάτων, από τις επίσημες δεξιώσεις μέχρι και γεύματα για δύο για τις βασιλικές κατοικίες.

Οι υποψήφιοι (με ετήσιο μισθό 23.000 λιρών) θα πρέπει να έχουν εργασιακή εμπειρία σε επιχειρήσεις πέντε αστέρων και ‘πραγματικό πάθος’ για το φαγητό, αναφέρει η διαφήμιση.

Ο σεφ θα μένει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, θα πρέπει όμως να είναι διατεθειμένος να ταξιδεύει και στις άλλες βασιλικές κατοικίες, όπως το Balmoral, τουλάχιστον για τρεις μήνες το χρόνο.

Μια «καλή γνώση της γαλλικής κουζίνας» θα θεωρηθεί επίσης επιθυμητή για τη θέση που συνοδεύεται με δωρεάν στέγαση και περιλαμβάνει εργασία 45 ωρών την εβδομάδα.

«Από επίσημες δεξιώσεις για 200 άτομα, μέχρι γεύμα για δύο και από δεξιώσεις με καναπεδάκια για 800 άτομα αλλά και για τα γεύματα του προσωπικού, οι σεφ μας προετοιμάζουν όλα τα γεύματα βασισμένοι σε εξαιρετικά πρότυπα» αναφέρει η αγγελία εργασίας στη βασιλική ιστοσελίδα. Ο υποψήφιος θα έχει επίσης «επαφή με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας» σύμφωνα με την αγγελία.

Τα δημητριακή Special K, τα σάντουιτς με μαρμελάδα και τα κέικ σοκολάτας είναι μερικά από τα αγαπημένα φαγητά της Βασίλισσας, σύμφωνα με τον πρώην προσωπικό σεφ της.

Ο Ντάρεν ΜακΓκράντι, που εργαζόταν στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για δεκαπέντε χρόνια, πέρυσι αποκάλυψε πως πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, η 87χρονη Βασίλισσα είναι μια γυναίκα με απλές γεύσεις.

Ο κ. ΜακΓκράντι είχε δηλώσει πως παραδοσιακά η ημέρα ξεκινά με ένα ελαφρυ πρωινό, που ακολουθείται από μεσημεριανό γεύμα, απογευματινό τσάι και δείπνο, με επιστέγασμα ένα ποτήρι τζιν πριν από τον ύπνο.

Ένα τυπικό γεύμα, σερβίρεται στη 1 το μεσημέρι και περιλαμβάνει συνήθως ψάρι, όπως ψητή γλώσσα, πάνω σε μια στρώση από μαρούλια.

Στη συνέχεια ακολουθεί απογευματινό τσάι με κέικ και σάντουιτς με φρυγανισμένο ψωμί. Το δείπνο συχνά είναι ελάφι ή σολομός και λευκά ροδάκινα από το κάστρο των Γουίνσδορ.

Οι αιτήσεις για τον σου σεφ κλείνουν στις 6 Οκτωβρίου.

Πηγή: Daily Mail

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *