29/05/2024

Επιστολή καταγγελία δυσανασχετημένου αναγνώστη για τη διαπλοκή στις προσλήψεις

2

Επιστολή καταγγελία δυσανασχετημένου αναγνώστη για τη διαπλοκή στις προσλήψεις

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Γνωρίζετε ότι, σε ΑΕΙ, με πλαστές προϋπηρεσίες έγιναν παράνομα υπάλληλοι αορίστου χρόνου εργολάβοι στα 60 τους; Γνωρίζετε ότι, σε ΑΕΙ, απασχολούν σε διοικητικά δημοσιογράφους πτυχιούχους, την ώρα που έμπειρους δημοσιογράφους τους απολύουν από την ΕΡΤ κ.λπ.; Γνωρίζετε ότι, αυτοί είναι ομάδες της οικογενειοκρατίας και εμπροσθοφυλακή της διαφθοράς; Γνωρίζετε ότι, το Υπουργείο έχει κάνει απογραφή, αλλά αυτά δεν τα βλέπει; Τα θεωρεί φυσιολογικά; Γνωρίζετε ότι, αυτοί και οι επίορκοι καλύπτονται από την οικογενειοκρατία, την συνδικαλιστική αλητεία, τις διοικήσεις που τους προσέλαβαν παράνομα, την διαπλοκή, το κράτος της διαφθοράς; Γνωρίζετε ότι, τους έντιμους και ικανούς υπαλλήλους, που δεν έχουν πλάτες και στηρίξεις, τους έχουν στο «ψυγείο», τους κακομεταχειρίζονται, σκηνοθετούν κατηγορίες, τους χαρακτηρίζουν δήθεν ακατάλληλους κ.λπ., με σκοπό να τους απολύσουν με άθλια τεχνάσματα, ώστε να σώσουν τους παράνομα προσληφθέντες με πλαστές προϋπηρεσίες αορίστου χρόνου, την οικογενειοκρατία, την διαπλοκή κ.λπ.; Γνωρίζετε ότι, γι’αυτό τα μαγειρεύουν οι επίορκες διοικήσεις με την ανοχή του τριτοκοσμικού διεφθαρμένου κράτους;
Φυσικά και τα γνωρίζετε, αλλά δεν βγάζετε άκρη με την διαπλοκή που μας κατέστρεψε. Ο ίδιος ο κλέφτης ποτέ δεν θα βρει τον κλέφτη. Θα την πληρώσουν οι έντιμοι που χαλούν την πιάτσα της διαπλοκής, διότι γι’αυτούς είναι επικίνδυνοι! Έχουν αντιστρέψει την πυραμίδα της ηθικής και της λογικής. Το θέμα είναι απλό: Να απολύσουν τους αορίστου χρόνου που προσλήφθηκαν παράνομα τα 13 τελευταία χρόνια, με πλαστές προϋπηρεσίες, τους επίορκους αρμόδιους που τους προσέλαβαν, την οικογενειοκρατία!! Ας αφήσουν επιτέλους τα μαγειρέματα ετών και την εκδούλευση!
ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

2 thoughts on “Επιστολή καταγγελία δυσανασχετημένου αναγνώστη για τη διαπλοκή στις προσλήψεις

  1. Νομίζω πως η διαπλοκή έχει γίνει μέρος της ζωής μας, είναι στο DNA μας να βολεύει ο καθένας τον κ_λ_ του και να μην ενδιαφέρεται τι θα απογίνουν οι άλλοι. Ο καθένας για τον εαυτούλη του και ας πάνε οι άλλοι να κουρεύονται. Δεν φταίει μόνο αυτός που δωροδοκείται φταίει κι αυτός που δωροδοκεί. Είμαστε όλοι υπεύθυνοι μόνο που το θυμόμαστε όταν θίγεται το δικό μας συμφέρον αλλιώς αδιαφορούμε.

  2. Η ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ Ο ΦΕΡΕΝΤΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ. ΠΟΛΥ ΓΕΝΝΑΙΑ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ. ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΠΙΑ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *