Επίθεση με 10 βόμβες μολότωφ στο σπίτι του Α. Φλαμπουράρη

0

imageΕπίθεση με βόμβες μολότοφ εξαπέλυσαν άγνωστοι, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, στην περιοχή των Εξαρχείων. Ο υπουργός, που ήταν μέσα στο σπίτι του, δεν διέτρεξε κίνδυνο και είναι καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι άγνωστοι έριξαν περίπου δέκα μολότοφ, με αποτέλεσμα να προκληθεί φωτιά, από την οποία υπέστησαν ζημιές δύο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από το σπίτι του κ. Φλαμπουράρη. Επίσης, προκλήθηκαν ζημιές στην εξωτερική πλευρά του σπιτιού.

Η περιοχή αποκλείστηκε επί ώρες από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

“Η δημοκρατικά νομιμοποιημένη κυβέρνηση του τόπου ούτε εκβιάζεται, ούτε εκφοβίζεται, ούτε υποχωρεί”, δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη. “Οι αυτουργοί τέτοιου είδους “αυθόρμητων” και “επαναστατικών” ενεργειών, αλλά και όλοι αυτοί που τις τελευταίες εβδομάδες πασχίζουν με κάθε τρόπο να δηλητηριάσουν το πολιτικό κλίμα, ας ξέρουν ότι τα σχέδια τους πέφτουν στο κενό…”

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *