13/06/2024

Επίθεση με καλάσνικοφ στην πρεσβεία του Ισραήλ

0

Επίθεση με καλάσνικοφ στην πρεσβεία του Ισραήλ

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Επίθεση με καλάσνικοφ στην πρεσβεία του Ισραήλ Στόχος αγνώστων έγινε λίγο μετά τις 3:00 τα ξημερώματα η πρεσβεία του Ισραήλ στην οδό Μαραθωνοδρόμων 1, στο Παλαιό Ψυχικό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε δυο μοτοσικλέτες προσέγγισαν την πρεσβεία, πυροβόλησαν από τον απέναντι δρόμο, σε απόσταση περίπου 30 με 40 μέτρων με «καλάσνικοφ» και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με άλλες πηγές, οι αστυνομικοί έχουν μαζέψει 15 κάλυκες από το σημείο, επί της οδού Μουσών, όπου βρίσκεται η είσοδος της διπλωματικής αποστολής.

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση της Αστυνομίας, η οποία έχει αποκλείσει τους γύρω δρόμους.

Άνδρες της αντιτρομοκρατικής διεξάγουν έρευνα ενώ θα εξεταστεί και το βίντεο από τις κάμερες ασφάλειας που είναι εγκατεστημένες στην πρεσβεία αλλά και σε κοντινά καταστήματα.

Δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός και, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν μόνο σημάδια στο κτήριο από τις σφαίρες.

Υπάρχουν πολλές ομοιότητες με την επίθεση που είχε γίνει τον Δεκέμβριο του 2013, επίσης ξημερώματα με «καλάσνικοφ», με στόχο την οικία του γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι.

Την ευθύνη τότε είχε αναλάβει η «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών», που είχε αναλάβει την ευθύνη και για την επίθεση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη λεωφόρο Συγγρού.

Πηγή: skai.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *