Εξαφανίστε τις πρώτες ρυτίδες γύρω από τα μάτια!

0

Εξαφανίστε τις πρώτες ρυτίδες γύρω από τα μάτια!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Εξαφανίστε τις πρώτες ρυτίδες γύρω από τα μάτια!

Οι τακτικές ασκήσεις προσώπου, σε συνδυασμό με την καθημερινή σας περιποίηση, μπορούν να κάνουν θαύματα!

Η πρώτη συμβουλή για την αντιμετώπιση των ρυτίδων κάτω από τα μάτια, είναι η ενυδάτωση και η κατανάλωση άφθονου νερού καθημερινά. Το νερό βοηθά στο ξέπλυμα των τοξινών από το σώμα και ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος.

Λίγο βαμβάκι σε κρύο νερό ή ροδόνερο κάτω από τα μάτια σας, είναι μία εύκολη και αποτελεσματικά θεραπεία εξάλειψης των ρυτίδων. Μία φέτα αγγουριού επίσης, για δεκαπέντε λεπτά, στην περιοχή κάτω από τα μάτια, καθημερινά, είναι ό,τι καλύτερο.

Στα πλαίσια του… μασάζ το ελαφρύ χτύπημα με τα δάχτυλα της περιοχής αυτής, με μερικές σταγόνες από αιθέριο έλαιο βιταμίνης Ε, μπορεί να τονώσει την κυκλοφορία και να διευκολύνει την απορρόφηση της θαυματουργής βιταμίνης από το δέρμα.

Ανά διαστήματα μέσα στη μέρα, μπορείτε να κάνετε ένα σετ από τονωτικές ασκήσεις προσώπου που χαλαρώνουν τους σφιγμένους μύες και κρατούν αντίσταση ενάντια στις μόνιμες εκφράσεις που δημιουργούν ρυτίδες.

Χρησιμοποιώντας μόνο τους μύες του προσώπου, φέρτε τα φρύδια σας κοντά, σαν να σκέφτεστε έντονα– ύστερα κάντε δύο απλές ασκήσεις….

Άσκηση 1: Τοποθετήστε τα άκρα των μεσαίων δαχτύλων σας (μεσαίος και παράμεσος) στο εξωτερικό μισό των φρυδιών σας και χαϊδέψτε το κάθε φρύδι, προς την εξωτερική πλευρά, χρησιμοποιώντας ελαφριά τριβή. Απαλά. Φέρτε τα φρύδια σας κοντά χρησιμοποιώντας τους μύες του προσώπου, αντίθετα με το τράβηγμα των δαχτύλων σας..

Άσκηση 2: Τοποθετήστε το δείκτη, μέσο και παράμεσο κάθε χεριού, πάνω από τα φρύδια. Χαλαρώστε τους μύες με γρήγορες πλάγιες κινήσεις. Κουνήστε απαλά (σαν δόνηση) το δέρμα πάνω από τη ρίζα της μύτης και ανάμεσα στα φρύδια, με τις άκρες των δαχτύλων σας.

*Τέλος, μερικά υπέρ-φρούτα που βοηθούν στη μείωση των ρυτίδων είναι ο ανανάς και το σταφύλι.Μπορείτε μάλιστα να κόψετε στη μέση μία ρώγα από σταφύλι, να βγάλετε το κουκούτσι, και να τρίψετε με αυτήν την περιοχή κάτω από τα μάτια σας! Υπάρχουν πολλές κρέμες και μάσκες επώνυμων εταιριών που χρησιμοποιούν ακριβώς αυτή την ουσία.

Πηγή: queen.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *