24/04/2024

Εν αναμονή των νέων δηλώσεων του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα

0

Εν αναμονή των νέων δηλώσεων του Πρωθυπουργού Αλέξη ΤσίπραΝέες δηλώσεις, αναμένεται να κάνει ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετά την επίστολη που απέστειλε στους δανειστές με την οποία αποδέχεται τα περισσότερα από όσα περιέχονται στην πρότασή τους.

Εν τω μεταξύ, στο Μαξίμου οι συσκέψεις για τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης δίνουν και παίρνουν, με τη ΝΔ ωστόσο, να αντιδρά έντονα με τις εξέλιξεις στην χώρα, μετά την απόφαση για δημοψήφισμα.

ΝΔ: Σταματήστε να συσκέπτεστε
Χαρακτηριστική είναι η δήλωση που έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης, ο οποίος επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνησή του, καλώντας τους μεταξύ άλλων να σταματήσουν να συσκέπτονται.
«Σταματήστε να συσκέπτεστε, διότι κάθε φορά που το κάνετε, συμβαίνει ακόμα κάτι κακό. Ο κόσμος τρομάζει μήπως του βγει μια νέα ανακοίνωση, ίσως τη περαιτέρω μείωση των ελαχίστων που δίνουν οι τράπεζες, ίσως κάτι άλλο τερατώδες, στα οποία μας έχουν πλέον συνηθίσει» τόνισε ο κ.Καραγκούνης.

Στο Μαξίμου πάντως, επισημαίνεται ότι το δημοψήφισμα θα διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή και οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν κατόπιν της διεξαγωγής.

Και όλα αυτά, ενώ η Ελλάδα δεν έχει πληρώσει τη δόση των περίπου 1,5 δισ. ευρώ στο ΔΝΤ και είναι μία «ανάσα» από τη χρεοκοπία!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *