19/06/2024

ΕΜΥ: Έρχεται σφοδρή κακοκαιρία και πολύ χιόνι!

0

ΕΜΥ: Έρχεται σφοδρή κακοκαιρία και πολύ χιόνι!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

ΕΜΥ: Έρχεται σφοδρή κακοκαιρία και πολύ χιόνι!
Προειδοποιεί τόσο… η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία Ελλάδος, για πυκνές χιονοπτώσεις σε αρκετές περιοχές της βόρειας και κεντρικής χώρας την ερχόμενη Τρίτη.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι κάτοικοι της Μακεδονίας και ιδιαίτερα της κεντρικής Μακεδονίας, της ανατολικής Θεσσαλίας, αλλά και της ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και των Σποράδων, καθώς θα σημειωθούν ισχυρές χιονοπτώσεις με απότομη έναρξη αλλά και λήξη, ενώ ίσως να μη λείψουν και αστραπόβροντα.

Χιονοπτώσεις σύμφωνα με τις έκτακτες προειδοποιήσεις, θα πέφτουν από τα ξημερώματα ως και αργά το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης 17/2/2015, σε όλα τα πεδινά και παραθαλάσσια τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας και της ανατολικής Θεσσαλίας, ενώ πιο τοπικού χαρακτήρα θα είναι οι χιονοπτώσεις στην υπόλοιπη δυτική και ανατολική Μακεδονία και στην υπόλοιπη Θεσσαλία.
Προσοχή στους νομούς Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Πέλλας, Ημαθίας, Πιερίας και Χαλκιδικής, καθώς θα πέσουν ιδιαίτερα στα ημιορεινά και ορεινά τμήματα πυκνές χιονοπτώσεις.
Χιονοπτώσεις με μέτρια ένταση θα πέσουν και σε περιοχές της ανατολικής Στερεάς με χαμηλό υψόμετρο, περίπου από τα 200-300 μέτρα και υψηλότερα.

Πυκνές χιονοπτώσεις θα πέσουν στη Θεσσαλονίκη και πολύ πιθανότατα και στα βόρεια προάστια της Αθήνας τη Τετάρτη…

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *