Video Δημοτικό Συμβούλιο 14 3 2012 Μίλησε ο Βαρελάς, Παύλου όλο συμφωνεί με Γκιώνη Ελεύθερος Σκοπευτής

0

Ελεύθερος Σκοπευτής: Δημοτικό Συμβούλιο 14 3 2012 Μίλησε ο Βαρελάς, Παύλου όλο συμφωνεί με Γκιώνη

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Μίλησε ο κος Βαρελάς με λεξιλόγιο που μας θύμισε κάποιον από αυτούς που κάθονται όχι και τόσο κοντά του κάνοντας λόγο για τερτίπια. Είπε μεταξύ άλλων ότι “Σύσσωμος ο κος Δήμαρχος αδιαφόρησε”, ε πως θα αδιαφορούσε; Σύσσωμος θα ήταν (δηλαδή με όλο του το σώμα, τι να κάνει να διαμελιστεί;)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=TUl3zCjwFmQ&feature=g-upl&context=G253a5d5AUAAAAAAABAA]

Ο κος Παύλου συνεχίζει να στηρίζει τους Συλλόγους, τώρα τον Σύλλογο Αγ. Χαραλάμπους.
Επίσης ο κος Παύλου στηρίζει τον κο Γκιώνη, αναφέρθηκε πολλάκις σε εκείνον τόσο στο ζήτημα της συγκοινωνίας, όσο και στο ζήτημα της διαφήμισης του νερού λέγοντας συγκεκριμένα : ” ..έλειπε και επί των ημερών μου μην νομίζετε ότι τα βάζω με κάποιον…” όχι τώρα πια δεν το νομίζουμε.
Μόλις ο κος Παύλου πέρασε στο θέμα των ασφαλιστικών έπεσε το ποτήρι από τα χέρια κάποιου στο κυλικείο. Ταραχή. Για τα ασφαλιστικά λοιπόν είπε ότι εφόσον δεν υπάρχει απόφαση θα πρέπει να τα πληρώσει ο Δήμαρχος, στο οποίο ο Δήμαρχος απάντησε αργότερα ότι απόφαση υπάρχει. Άρα τα 250 Ευρώ δε θα βγουν από την τσέπη του Δημάρχου. Φαντάζομαι όμως ότι όλοι καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι τα 250 Ευρώ αλλά η συνολική ήττα που βαραίνει εκείνον που πήρε την πρωτοβουλία να ξεκινήσει αυτόν τον κυκεώνα τον αλλαγών απέναντι στους συνεταίρους. Το αν πήρε ο Δήμαρχος το μέρος ενός από τους 2 συνεταίρους ο κος Παύλου λέει ότι δε θα το πει, δε θα το πει, αλλά το λέει εμμέσως πλην σαφώς. Πάντως όπως είπε ο Δήμαρχος ο ίδιος ο Π. Παύλου έκανε έκκληση το καλοκαίρι να μην κόψουν το νερό του Κλαμπ Ποσειδών τη στιγμή που σήμερα αναρωτιέται πως επιτρέπει ο Δήμος να του χρωστά χρήματα αυτή η ξενοδοχειακή μονάδα. Μα αν δεν κόψεις το νερό το καλοκαίρι που λειτουργεί το ξενοδοχείο, πότε θα το κόψεις;

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *