Video ΚΑΠΗ Δημοτικό Συμβούλιο 14 3 2012 θέμα ΚΑΠΗ Ελεύθερος Σκοπευτής

2

Ελεύθερος Σκοπευτής: Δημοτικό Συμβούλιο 14 3 2012 θέμα ΚΑΠΗ

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το
Φωτογραφία από ρεπορτάζ του Perahora.gr

Στο Δημοτικό Συμβούλιο είδαμε τον κο Καλλίρη γνωστό δημότη, να εκθειάζει έναν άλλον γνωστό δημότη, τον κο Αικατερίνη, για τη συνεισφορά του στην προώθηση των δίκαιων αιτημάτων της τρίτης ηλικίας, το μόνο που δεν βιντεοσκόπησε ο συνάδελφος ήταν τα ουρητήρια επειδή δεν υπήρχαν στον χώρο που προοριζόταν για να στεγάσει το καφενείο των ηλικιωμένων.
Η κα Κούτμου εύστοχα παρατήρησε ότι θα πρέπει να προωθούνται ζητήματα όπως η αναγκαιότητα του καφενείου των ηλικιωμένων και όχι μόνο οι εκδηλώσεις, για τις οποίες ζητάει ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ χορηγίες. Εξ’ άλλου όπως επεσήμανε από τη στιγμή που συνεχίζουν να καταβάλλουν το μίσθωμα για τον υπάρχοντα χώρο θα πρέπει να δοθεί λύση ή να σταματήσουν να το πληρώνουν.
Υπέρ του να απολαμβάνουν έναν καφέ ή ένα αναψυκτικό οι συνδημότες μας χωρίς να το πληρώνουν τάχθηκε ο κος Πετρίτσης, εξάλλου τόνισε ότι δεν είναι και πολλοί, όπως δεν είναι πολλές και οι απαιτήσεις τους.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=cY1ZeTaPgjg&feature=g-upl&context=G237289dAUAAAAAAADAA]

Ο Δήμαρχος είπε ότι δεν είναι περισσότερο αναίσθητος από τους υπόλοιπους και γι’ αυτό ασχολείται με το θέμα περισσότερο απ’ ότι γίνεται γνωστό και ήρθε 2 ίσως και 3 φορές σε επικοινωνία με την κα από τη λέσχη Φιλίας.

Η κα Πρωτοπαππά και εκείνη συμφώνησε με την αναγκαιότητα να δοθεί λύση στο πρόβλημα των ηλικιωμένων
Ο κος Πρόεδρος του ΔΣ προκειμένου να δώσει ένα κίνητρο στην αναμονή είπε για ουζάκια που θα πίνουν στο καφενείο όταν συσταθεί κανονικά ΚΑΠΗ. Όσο να ‘ναι αξίζει να περιμένουν οι παππούδες, αρκεί να προλάβουν να το ζήσουν.

Και μέσα σε όλο αυτό το κλίμα με ύφος τραγικού ηθοποιού που μας θυμίσατε κάτι από “Λάμψη” του Φώσκολου,  ο πρωτοστατούν του κινήματος ηλικιωμένων κος Καλλίρης  να φωνάζει “Με Προδώσατε, κακώς το ξεκίνησα” ! Αυτό το είπε στους λοιπούς συνομήλικούς του που δεν αποδέχονταν ακριβώς τις δικές του θέσεις.
Οποία προδοσία με σημασία!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

2 thoughts on “Video ΚΑΠΗ Δημοτικό Συμβούλιο 14 3 2012 θέμα ΚΑΠΗ Ελεύθερος Σκοπευτής

  1. η φωτογραφια ειναι απο το perahora.gr καθως και το ρεπορταζ του θυμιου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *