Ελβετός δήμαρχος παύτηκε προσωρινά λόγω… γυμνών selfies στο γραφείο του

0

Ελβετός δήμαρχος παύτηκε προσωρινά λόγω… γυμνών selfies στο γραφείο του

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

imageΣε προσωρινή διαθεσιμότητα τέθηκε σήμερα Δευτέρα ο δήμαρχος της ελβετικής πόλης Μπάντεν, Γκέρι Μίλερ, που έχει επίσης εκλεχθεί βουλευτής με το κόμμα των Πρασίνων, εξαιτίας καταγγελιών ότι τράβηξε… γυμνές selfies μέσα στο γραφείο του.

Το δημοτικό συμβούλιο του Μπάντεν αποφάσισε να παύσει προσωρινά από τα καθήκοντά του το δήμαρχο προκειμένου να «ξεκαθαρίσει την κατάσταση», όπως αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση.

Ο δήμαρχος, που είναι επίσης μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της κάτω Βουλής, προστατεύεται από το τεκμήριο της αθωότητας, επισημαίνει το δημοτικό συμβούλιο του Μπάντεν.

Η απόφαση προσωρινής παύσης ακολουθεί τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Schweiz am Sonntag που κατηγόρησε τον κ. Μίλερ ότι έστειλε σε μία γνωστή του selfies στις οποίες εικονίζεται γυμνός, τις οποίες τράβηξε στο γραφείο του κατά τη διάρκεια του ωραρίου εργασίας.

Σύμφωνα με το Μίλερ, που απευθύνθηκε στα μέσα ενημέρωσης μέσω του δικηγόρου του, η γυναίκα με την οποία ο πολιτικός βρισκόταν σε επαφή είχε αρχίσει να τον πιέζει και τον είχε απειλήσει ότι θα αποκαλύψει την υπόθεση στα μέσα ενημέρωσης και σε τρίτους.

Την Πέμπτη, η δημοτική Αστυνομία του Μπάντεν συνέλαβε τη νεαρή γυναίκα.

Εκφράζοντας τη λύπη του που η υπόθεση αυτή είδε το φως της δημοσιότητας, η Γκέρι Μίλερ ανέφερε χθες ότι ο ίδιος ζήτησε την επέμβαση της Αστυνομίας καθώς η νεαρή γυναίκα απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Πηγή: skai.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *