Είναι ο Nicolas Cage βρικόλακας ή όχι;

0

Είναι ο Nicolas Cage βρικόλακας ή όχι;

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

  Την αρχή έκανε η ταινία Twilight και πλέον οι βρικόλακες είναι απλά τόσο in fashion! Πρόσφατα, μια φωτογραφία που τραβήχτηκε το 1870 κατά τη διάρκεια του Εμφύλιου Πολέμου πυροδότησε φήμες που θέλουν τον Nicolas Cage να είναι… βρικόλακας.Ο Nicolas Cage έχει πρωταγωνιστήσει στο Vampire’s Kiss, καθώς και στο Ghost Rider, αλλά για τους περισσότερους η σύνδεση του ηθοποιού με το bloodsucking δεν τελειώνει εκεί. Όπως φαίνεται, ούτε και για τον Jack Mord, έναν έμπορο αντικών που δημοσίευσε μια φωτογραφία προς πώληση στο eBay ενός ανθρώπου που λέει ότι είναι από το Bristol, γύρω στο 1870, και ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να απεικονίζει άλλον εκτός από τον Nicolas Cage, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος εμφανίζεται κάθε 75 χρόνια περίπου. «Προσωπικά, πιστεύω ότι είναι ένα είδος ζόμπι ή βαμπίρ που επανεφευρίσκει τον εαυτό του κάθε 75 χρόνια περίπου», έγραψε στο μήνυμα, το οποίο έχει αφαιρεθεί από τότε. «Σε 150 χρόνια από τώρα, θα μπορούσε να είναι ένας πολιτικός, ηγέτης ή παρουσιαστής κάποιου talk show». Εμπειρογνώμονες βαμπίρ έχουν ξεσηκωθεί με αυτή την είδηση, ισχυριζόμενοι ότι ένας βρικόλακας δεν μπορεί να φωτογραφηθεί. Όταν ρωτήθηκε ο ηθοποιός, απάντησε:
«Υπάρχει μια ομοιότητα, αλλά πώς μπορώ να είμαι ευγενικός γι’ αυτό», απάντησε. «Είναι μια κακή εκδοχή μου…», υπονοώντας ότι το άτομο στη φωτογραφία δεν είναι τόσο ελκυστικό».
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο γοητευτικός ηθοποιός συνεχίζει ακάθεκτος να απασχολεί  τα media με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.Πηγή:www.must.com.cy

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *