Δωρεάν διακοπές για 100.000 εργαζόμενους, άνεργους και συνταξιούχους

4

Δωρεάν διακοπές για 100.000 εργαζόμενους, άνεργους και συνταξιούχους

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Δωρεάν διακοπές για 100.000 εργαζόμενους, άνεργους και συνταξιούχους

Δωρεάν διακοπές θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν φέτος το καλοκαίρι 100.000

εργαζόμενοι, άνεργοι και συνταξιούχοι, μέσω του προγράμματος Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού του υπουργείου Εργασίας.

Σύμφωνα με την απόφαση που έχει υπογράψει ο υπουργός Εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης το πρόγραμμα Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού θα υλοποιηθεί από την 1η Αυγούστου 2014 έως τις 30 Ιουνίου 2015 και θα κοστίσει 10 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με το «Βήμα» το πρόγραμμα θα καλύπτει τη διαμονή των δικαιούχων για μία με πέντε διανυκτερεύσεις, ενώ το ύψος της οικονομικής αξίας της επιταγής που αποτελεί την επιδότηση θα είναι ανάλογη με τον τύπο και την κατηγορία του τουριστικού καταλύματος.

Η δημόσια πρόσκληση, μέσω της οποίας θα μπορούν να γίνουν οι αιτήσεις, θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δικαίωμα υποβολής έχουν εργαζόμενοι με σχέση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου που έχουν κατά το προηγούμενο ημερολογιακό έτος 50 ημέρες ασφάλιση ΙΚΑ, άνεργοι που έχουν λάβει στο ίδιο διάστημα τακτική επιδότηση ανεργίας τουλάχιστον 2 μήνες ή 50 ημερήσια επιδόματα καθώς και οι άνεργοι εγγεγραμμένοι στο Ειδικό Μητρώο Ανέργων ΑμΕΑ του ΟΑΕΔ.

Πηγή: protothema.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

4 thoughts on “Δωρεάν διακοπές για 100.000 εργαζόμενους, άνεργους και συνταξιούχους

  1. Παράκληση. Μπορείτε να με πληροφορήσετε κάτω από ποιες προυποθέσεις θα μπορώ να κάνω χρήση δωρεάν διακοπών. Είμαι συνταξιούχος ΙΚΑ.

    Αναζητήσαμε μια αξιόπιστη απάντηση στην ερώτησή σας, περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στα ΚΕΠ είτε στην παρακάτω διεύθυνση http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ergasiaka/24770/eisitiria-koinonikoy-tourismoy-2014-gia-syntaksioyxous

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *