Διοργάνωση 10ου Παγκόσμιου Τουρνουά Βόλεϊ Παλαιμάχων  στο Λουτράκι

Spread the love

Global cup Loutraki Sport Camp

Με μία κορυφαία αθλητική διοργάνωση βόλεϊ ολοκληρώνεται ο Αύγουστος στο Λουτράκι, καθώς την Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015 ξεκινούν οι αγώνες του 10ου Παγκόσμιου Τουρνουά Βόλεϊ Παλαιμάχων  υπό τη διοργάνωση του Αθλητικού Προπονητικού κέντρου  SPORTCAMP. Το SPORTCAMP, συνεχίζοντας την 20ετή του παράδοση, φέρνει άλλη μια σπουδαία διοργάνωση, αναδεικνύοντας για μία ακόμη φορά το Λουτράκι ως κορυφαίο αθλοτουριστικό προορισμό. 

Οι αγώνες, που θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του κλειστού δημοτικού γηπέδου Λουτρακίου «Γ. Γαλανόπουλος», είναι ανοιχτοί για το κοινό, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα για τους λάτρεις του αθλήματος. Στο Παγκόσμιο Τουρνουά συμμετέχουν ομάδες ανδρών ηλικιακής κατηγορίας 45+ από τις χώρες του Καναδά, των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, της Ελβετίας και της Ουγγαρίας.

Συνολικά, στην πόλη του Λουτρακίου θα μεταβούν 100 περίπου αθλητές και συνοδοί προκειμένου να συμμετάσχουν στη διοργάνωση ή να την παρακολουθήσουν, και οι οποίοι θα διαμείνουν σε τοπικά ξενοδοχεία απολαμβάνοντας τις τουριστικές υπηρεσίες που προσφέρει η περιοχή.  Τα τελευταία τρία χρόνια, περισσότερες από 70 ομάδες βόλεϊ από την Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν επισκεφθεί το Λουτράκι για να συμμετάσχουν σε 6 πρωταθλήματα και τουρνουά που έχουν διοργανωθεί από το SPORTCAMP, ενώ από το 2010 έως σήμερα, περισσότερες από 60 ομάδες βόλεϊ και 900 αθλητές και συνοδοί αντίστοιχα το έχουν επιλέξει για την αθλητική τους προετοιμασία.

Για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τη διοργάνωση, οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων διαμορφώνονται ως εξής:

Πέμπτη 27/08 έως Σάββατο 29/08:  0900 έως 1400 

Κυριακή 30/08: 0900 έως 1500, 1730 έως 2030 (finals)

FB: www.facebook.com/globalcuploutraki

24.08.2015-Global Volleyball Cup

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.