23/05/2024

Δες ποιο μαγιο σου ταιριάζει ανάλογα τον σωματότυπό σου!

0

Δες ποιο μαγιο σου ταιριάζει ανάλογα τον σωματότυπό σου!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Το στυλ εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά που θέλετε να τονίσετε..Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να αγοράσετε μαγιό. Υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία, έχετε περισσότερο χρόνο. Μάθετε όλα τα μυστικά της αγοράς και επιλογής του κατάλληλου μαγιό…

Αν έχετε καμπύλες: Το ολόσωμο μαγιό δεν μπορεί να καλύψει τις καμπύλες και την κοιλίτσα. Ποντάρετε σε pin-up στυλ μαγιό με ψηλόμεσο σλιπ που θα αναδείξει τη μέση σας.

Αν δεν έχετε στήθος: Δώστε σημασία στο σουτιέν. Επιλέξτε ένα με ενίσχυση ή βολάν.

Αν έχετε πλούσιο στήθος: Αποφύγετε να αγοράσετε μαγιό με έξτρα ενίσχυση και έντονα χρώματα και σχέδια, γιατί θα μετατρέψετε το προσόν σας σε ελάττωμα! Το κλασσικό μπικίνι-τριγωνάκι είναι ιδανικό.

Αν έχετε κοντά πόδια και πιο μακρύ κορμό: Τονίστε τον κορμό σας! Αγοράστε ένα bikini top, με έντονες αποχρώσεις, με εκκεντρικά prints και φροντίστε το κάτω μέρος του μαγιό να είναι ένα σκουρόχρωμο κλασσικό σλιπ που δεν τραβάει τα βλέμματα.

Αν έχετε αθλητικό σωματότυπο: Σας ταιριάζουν τα περισσότερα στυλ μαγιό. Από το ολόσωμο, μέχρι το μικροσκοπικό μπικίνι με έντονα χρώματα.

Αν είστε αδύνατες: Για να δημιουργήσετε την αίσθηση ότι έχετε παραπάνω καμπύλες, αγοράστε ένα πλεκτό μπικίνι που θα σας χαρίσει έξτρα όγκο.
Πηγή: omorfamystika.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *