Δεν έπαιξε το Λόττο που κέρδισε 3.250.000 ευρώ επειδή αρρώστησε !!!

0

Δεν έπαιξε το Λόττο που κέρδισε 3.250.000 ευρώ επειδή αρρώστησε !!!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

τυχη ατυχιαΠως θα σας φαινόταν να πηγαίνατε στη δουλειά και να ανακαλύπτατε ότι  και οι 10 συνάδελφοί σας έχουν παραιτηθεί με μιας; Πως θα σας φαινόταν αν μαθαίνατε πως παραιτήθηκαν επειδή κέρδισαν το λόττο, το οποίο έπαιξαν ομαδικά την ημέρα που εσείς λείπατε από τη δουλειά λόγω αδιαθεσίας;Ακούγεται απίστευτο, αλλά αυτό ακριβώς συνέβη στην περίπτωση της εγκύου Louise Whitby, η οποία λόγω αδιαθεσίας δεν πήγε στη δουλειά στο Merseyside, του Liverpool και έχασε την ευκαιρία να παίξει τα νούμερα του λόττο που απέφεραν στους 10 συναδέλφους της 28 εκατομμύρια λίρες.

Τώρα έχει προσλάβει δικηγόρο για να διεκδικήσει το μερίδιό της από τα κέρδη. Όπως λέει η ίδια συμμετέχει κάθε εβδομάδα στο ομαδικό δελτίο λόττο που παίζουν όλοι μαζί και παρά το γεγονός πως είχε ζητήσει να πληρώσει τις 2 λίρες για να συμμετάσχει αν και έλειπε, της το αρνήθηκαν. Ο καθένας θα εισπράξει 2,8 εκατομμύρια λίρες, δηλαδή σχεδόν 3.250.000 ευρώ, ενώ αν συμμετείχε και η ίδια στα κέρδη θα μοιράζονταν όλοι από 2 εκατομμύρια 900 χιλιάδες ευρώ.
«Τους θεωρούσα φίλους μου, τώρα δεν νομίζω ότι μπορώ να τους ξαναμιλήσω ποτέ. Έλειπα επειδή είμαι έγκυος και είχα αδιαθεσία. Δεν νομίζω να μπορεί να μου συμβεί κάτι χειρότερο».Σύμφωνα με πληροφορίες την επόμενη ημέρα κανείς δεν εμφανίστηκε στη δουλειά και εικάζεται πως όλοι έχουν παραιτηθεί.

Πηγή: a-pistefto.blogspot.gr
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *