20/05/2024

Δείτε το κορίτσι-«Μόγλη» που μεγάλωσε στην άγρια φύση ! Πανέμορφες φωτογραφίες

0

Δείτε το κορίτσι-«Μόγλη» που μεγάλωσε στην άγρια φύση ! Πανέμορφες φωτογραφίες

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Σάρκα και οστά στο παραμύθι του Μόγλη έδωσαν δύο Γάλλοι φωτογράφοι οι οποίοι αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Αφρική και να μεγαλώσουν το κοριτσάκι της τους, Τίπι, στη φύση.

Η μικρή γεννήθηκε στη Ναμίμπια και έζησε μέχρι τα 10 της στην άγρια φύση, στη Μποτσουάνα, στη Ζιμπάμπουε και στη Νότιο Αφρική. Εκανε παρέα με έναν ελέφαντα (τον οποίο και αποκαλούσε ως αδερφό της) και με μια λεοπάρδαλη, η οποία ήταν η καλύτερή της φίλη.

«Ηταν κομμάτι της καθημερινότητάς της, να προσέχει να μην της κλέψουν το μπιμπερό της οι πίθηκοι!» αναφέρουν τώρα οι γονείς της Τίπη δίνοντας, παράλληλα, στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες της.

Οσο για τις σχέσεις της Τίπι, με τους ανθρώπους των φυλών της Αφρικής οι γονείς της στάθηκαν στο… ενδιαφέρον που έδειχναν οι ντόπιοι για τα μαλλιά της κόρης τους, τα οποία ήταν ξανθά. «Διασκέδαζαν πολύ μαζί της και λάτρευαν τα μαλλιά της. Οταν φτάσαμε σε ένα χωριό με παιδιά στην Αφρική, μέσα σε δύο λεπτά η Τίπι είχε γίνει ο… κλόουν! Η φυλή τη βρήκε τόσο χαριτωμένη λόγω της διαφορετικότητάς της. Και εκείνη, τους αγάπησε πολύ», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Όταν η Τίπι επέστρεψε στη χώρα των γονιών της στη Γαλλία, στην ηλικία των 10, η προσαρμογή της στην τόσο διαφορετική ζωή δεν της ήταν καθόλου εύκολη. «Της στοίχισε που δεν είχε επαφή με τα ζώα. Της έλλειπαν τόσο πολύ» αναφέρουν οι γονείς της.

Η Τίπι σήμερα είναι 23 ετών και βρίσκεται στο τρίτο έτος των σπουδών της επάνω στον κινηματογράφο. Κατά κάποιο τρόπο, βρίσκεται μέσα στη ζούγκλα. Αυτή, του σύγχρονου τρόπου ζωής…

Πηγή: iefimerida.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *