26/04/2024

Δήμαρχος Γ. Γκιώνης: Για το αν θα φιλοξενηθούν λαθρομετανάστες στo Λουτράκι [Video]

6

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

6 thoughts on “Δήμαρχος Γ. Γκιώνης: Για το αν θα φιλοξενηθούν λαθρομετανάστες στo Λουτράκι [Video]

  1. Εγώ τώρα γιατί δεν ηρέμησα; Την βλέπω την δουλειά μετά τις 4 θα κλειδονόμαστε στα σπίτια μας και θα φοβόμαστε να ξεμυτίσουμε

  2. ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝΕ ΤΙ ΝΑ ΡΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ;

  3. Αυτά που γράφεις είναι βλακείες. Δεν αποφασίζει ούτε ο δήμαρχος, ούτε η κεντρική εξουσία. Αυτός που αποφασίζει είναι η Ευρωπαϊκή ένωση. Αν μισθώσει τα ξενοδοχεία ούτε που θα ρωτήσουν κανέναν θα τους φέρουν και θα μας τους αφήσουν εδώ. Τέλεια! Καλύτερη πολιτική για να μην ξαναπατήσει επισκέπτης στην Ελλάδα για διακοπές δεν μπορούσαν να σκεφτούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Κατέστρεψαν την αγροτιά, τώρα καταστρέφουν και την βαριά βιομηχανία μας που είναι ο τουρισμός. Μπράβο ΣΥΡΙΖΑ!!!

  4. α εντάξει τότε, αφού ενημερώθηκαν οι βουλευτάδες του συριζα τελείωσε λύθηκε το πρόβλημα. και με αυτό το μέχρις ώρας που λες ποιον πας να κοροϊδέψεις; Σήμερα δεν γίνεται αύριο θα γίνει.

  5. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ. ΛΙΓΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ!

  6. Δες λίγο τηλεόραση κυρία μου που τα βλέπεις τα γυναικόπεδα; Κάτσε να έρθουν στο Λουτράκι να δεις μπουλούκια από άντρες να καταλάβεις την προπαγάνδα. Τα παιδάκια και οι γυναίκες είναι αυτά που σου δείχνουν για να φτιάξουν τα hotspots αυτοί που έρχονται είναι πορρωμένοι Μωαμεθανοί. Αυτοί αν σε δουν πουθενά δεν θα σε λυπηθούν ούτε εσένα ούτε τα παιδιά τα δικά σου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *