16/04/2024

Make up για χείλη σαν την Angelina Jolie

0

Make up για χείλη σαν την Angelina Jolie

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το
Χείλια σαν της Αντζελίνα!

Θέλεις ν’ αποκτήσεις χείλια σαν της Αντζελίνα; Δεν έχει σημασία πόσο μικρά είναι τα δικά σου. Φούσκωσέ τα με φυσικό τρόπο ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα :

ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ:

  • Μολύβι χειλιών(κατά προτίμηση στο χρώμα των χειλιών σου)
  • Χαρτομάντιλα
  • Γκλος (όσο φωτεινότερο, τόσο το καλύτερο!)

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙΣ

Βήμα πρώτο: με ένα μολύβι στο χρώμα των χειλιών ή του κραγιόν σου, κάνε ένα απαλό περίγραμμα ακριβώς πάνω από εκεί που τελειώνει η γραμμή των χειλιών σου. Αν βάλεις περίγραμμα στο χρώμα του κραγιόν φρόντιζε να ανανεώνεις συχνά το κραγιόν γιατί το μολύβι διαρκεί περισσότερο.

Βήμα δεύτερο: αν χρησιμοποιείς κραγιόν (αν όχι προχώρα στο επόμενο βήμα), τοποθέτησε ένα χαρτομάντηλο ανάμεσα στα χείλη και πίεσε το. Αυτό θα απορροφήσει την περιττή ποσότητα και θα ετοιμάσει τα χείλια για το επόμενο βήμα.

Βήμα τρίτο: το ξέρεις ότι το γκλος κάνει θαύματα στα χείλια και τα δείχνει πιο σαρκώδη και έντονα. Θα το απλώσεις πάνω από το μαλακτικό χειλιών ή το κραγιόν, στο κέντρο του πάνω χείλους, σε μήκος του 1/3 των χειλιών σου. Μετά, πίεσε τα χείλη μεταξύ του για να μεταφερθεί το γκλος και στο κάτω χειλος. Προσοχή: μην βάζεις ποτέ γκλος στις γωνίες γιατί θα απλώσει.

Πηγή: e-go.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *