16/04/2024

Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου: Συναγερμός στο Λιμενικό για γυναίκα που έπεσε στο κενό

0

Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου: Συναγερμός στο Λιμενικό για γυναίκα που έπεσε στο κενό

Αυτοκίνητο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο πάνω στη Γέφυρα και μέσα σε αυτό ένα ιδιόχειρο σημείωμα – «Είμαι άρρωστη, δεν θέλω να σας επιβαρύνω άλλο» φέρεται να γράφει η γυναίκα

Έρευνες διεξάγονται από το πρωί στη θαλάσσια περιοχή της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου για τον εντοπισμό γυναίκας που οι κάμερες της γέφυρας κατέγραψαν να παρκάρει το αυτοκίνητό της και να κατευθύνεται στη θάλασσα.

 


Από τις κάμερες κυκλοφορίας δεν είναι δυνατό να διακριβωθεί αν η γυναίκα πήδηξε στη θάλασσα, φαίνεται όμως ότι παρκάρει το αυτοκίνητό της και κατευθύνεται προς τα προστατευτικά κάγκελα.

Σύμφωνα με το Λιμενικό στις 7:30 το πρωί του Σαββάτου ειδοποιήθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Πάτρας για το περιστατικό και άμεσα στο σημείο έσπευσε πλωτό περιπολικό του Λιμενικού Σώματος, ενώ τώρα σπεύδει και δεύτερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, αυτοκίνητο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο πάνω στη Γέφυρα και μέσα σε αυτό ένα ιδιόχειρο σημείωμα που έγραφε «είμαι άρρωστη, δεν θέλω να σας επιβαρύνω άλλο». Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για μια 31χρονη μητέρα από τη Ναύπακτο. Μέσα στο εγκαταλελειμένο αυτοκίνητό της, μάρκας Mercedes, βρέθηκε κι ένα καρεκλάκι, που παραπέμπει στο συμπέρασμα πως η γυναίκα είναι και μητέρα.

Οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη με αρνητικά αποτελέσματα μέχρι στιγμής.

Με πληροφορίες από nafpaktianews, tempo24 και patrastimes

!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *