Βραζιλία: Φόρεσε τη φούστα της γυναίκας του όταν τού απαγόρεψαν να εργάζεται με βερμούδα!

0

Βραζιλία: Φόρεσε τη φούστα της γυναίκας του όταν τού απαγόρεψαν να εργάζεται με βερμούδα!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το
Τού... πάει; Ο Αντρέ Αμαράλ Σίλβα φόρεσε την Τρίτη μια φούστα με ασπρόμαυρα καρό που βρήκε στην ντουλάπα της γυναίκας του και μάλιστα ανάρτησε τη φωτογραφία του με τη νέα “στολή εργασίας” στο Facebook. Μέσα σε λίγες ώρες την είδαν 5.000 άνθρωποι, ενώ σήμερα δημοσιεύτηκε και στον Τύπο. Ένας 40χρονος σχεδιαστής, που τού απαγορεύτηκε να φοράει βερμούδα στη δουλειά του -μολονότι δεν υπήρχε κλιματισμός στο γραφείο του και το θερμόμετρο στο Ρίο ντε Ζανέιρο έδειχνε 40,8 βαθμούς Κελσίου- δεν δίστασε να δανειστεί μια… φούστα από τη γυναίκα του για να αντέξει στον καύσωνα που πλήττει τη χώρα.

Ο Αντρέ Αμαράλ Σίλβα φόρεσε την Τρίτη μια φούστα με ασπρόμαυρα καρό που βρήκε στην ντουλάπα της γυναίκας του και μάλιστα ανάρτησε τη φωτογραφία του με τη νέα “στολή εργασίας” στο Facebook. Μέσα σε λίγες ώρες την είδαν 5.000 άνθρωποι, ενώ την Τετάρτη δημοσιεύτηκε και στον Τύπο.Homem se vestiu de saia (Foto: Arquivo Pessoal)

Ο Σίλβα, που είναι σχεδιαστής, αφηγήθηκε ότι ο θυρωρός του κτιρίου όπου εργάζεται, έκπληκτος και αμήχανος, προσπάθησε να τον εμποδίσει να πάει στη δουλειά του όταν τον είδε με τη φούστα. Εκείνος όμως είχε έτοιμη την απάντηση: “Αφού επιτρέπεται στις γυναίκες, τότε επιτρέπεται και σε μένα”. Ο θυρωρός πάντως πείστηκε μόνο αφού ο διαχειριστής του κτιρίου τον διαβεβαίωσε ότι “η φούστα επιτρέπεται”.

“Έχει χαλάσει ο κλιματισμός και παρά τον καύσωνα δεν έχει ακόμη επιδιορθωθεί”, πρόσθεσε ο Σίλβα για να εξηγήσει τις ενδυματολογικές επιλογές του. Σημείωσε μάλιστα ότι η φούστα ήταν τόσο άνετη που σκέφτεται σοβαρά “να μην την επιστρέψει στη γυναίκα του”.

Πηγή: skai.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *