27/07/2024

Αφου βαρεθηκαμε να περιμενουμε να δημοσιοποιηθει η σταση της Δημοτικης Αρχης στο θεμα του νερου, επιτελους ηρθε η ειδηση για το εξωδικο!

1

Βέβαια το κτήριο της Real News σείεται από φόβο μπροστά στην θαρραλέα στάση του Δήμου μας !

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

Η Δημοτική αρχή Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, έστειλε εξώδικο προς την εφημερίδα Real News, η οποία με δημοσιεύματα της 11/09 και της 18/09/2011, συστηματικά, επαναλαμβανόμενα και απολύτως ψευδώς, προσβάλλει την ποιότητα του νερού Λουτρακίου.

Για μία ακόμη φορά υπογραμμίζουμε ότι έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι προβλεπόμενες εκ του νόμου μετρήσεις, προκειμένου το νερό να φθάνει απολύτως καθαρό σε όλους τους Δημότες.

Το νερό Λουτρακίου, ήταν, είναι και θα είναι μείζον συγκριτικό πλεονέκτημα του Δήμου μας, τελεί υπό την απόλυτη προστασία μας και  δεν προσφέρεται για την καλλιέργεια ψευδών εντυπώσεων.

Ως εκ τούτου απαιτούμε  η εφημερίδα Real News να προβεί άμεσα σε αποκατάσταση της αλήθειας, όπως οφείλει και όπως επιβάλλει ο κώδικας της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Σε κάθε άλλη περίπτωση το λόγο θα έχει η δικαιοσύνη.

Από το Γραφείο Τύπου

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “Αφου βαρεθηκαμε να περιμενουμε να δημοσιοποιηθει η σταση της Δημοτικης Αρχης στο θεμα του νερου, επιτελους ηρθε η ειδηση για το εξωδικο!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *