Αυτός είναι τουρισμός! ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ που να χωρέσουν όλους τους Κινέζους τουρίστες

828574_chinΣυναγερμός στη Γαλλία για γκρουπ 6.400 Κινέζων τουριστών Ο εργοδότης τους, τους έκανε δώρο ένα τετραήμερο στο Παρίσι και τη Νίκαια όπου πήγαν όλοι μαζί.

Οι κινέζοι τουρίστες στην παραλία της Νίκαιας Συναγερμός σήμανε στη Γαλλία για την φιλοξενία 6.400 Κινέζων, υπαλλήλων της εταιρείας Tiens στους οποίους ο ιδιοκτήτης έκανε δώρο ένα τετραήμερο σε Παρίσι και Νίκαια με αφορμή τα 20α γενέθλια της εταιρείας.  

Ο γαλλικός οργανισμός τουρισμού με δυσκολία κατάφερε να διαχειριστεί το ατέλειωτο γκρουπ των Κινέζων τουριστών που κατέλυσαν σε πάνω από 40 ξενοδοχεία  και έκλεισαν «ρεζερβέ»  το Λούβρο και την γκαλερί Λαφαγιέτ για να εξυπηρετηθούν γρήγορα και να μην βρουν ουρά.
Ο εργοδότης, ως μεγάλος τιμονιέρης, οδηγεί τη μεγάλη πορεία στη Γαλλία Στη Νίκαια οι Κινέζοι τουρίστες έφτασαν όλοι μαζί έχοντας ως «μπροστάρη» τον γαλαντόμο εργοδότη τους ο οποίος προπορευόταν χαμογελαστός ανεβασμένος πάνω σε ένα τζιπ-αντίκα.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης η εταιρεία έκλεισε 4.760 δωμάτια σε συνολικά 79 διαφορετικά ξενοδοχεία μεταξύ των Καννών και του Μονακό ώστε να κοιμηθούν οι υπάλληλοί της. Για τη μετακίνησή τους χρησιμοποιήθηκαν 146 τουριστικά λεωφορεία.
Και κάτι σαν κορεό, ευχαριστήριο προς την εταιρεία για το ταξίδι Υπολογίζεται ότι  οι διακοπές των 6.400 Κινέζων υπαλλήλων θα αποφέρουν στη γαλλική οικονομία 17,93 εκατ. ευρώ. Οι κινέζοι τουρίστες θεωρούνται και οι πιο γαλαντόμοι αφού υπολογίζεται ότι ξοδεύουν σχεδόν 7 χιλιάδες ευρώ σε κάθε ταξίδι τους.

Πηγή:  lifo.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.